August Mink GmbH & Co. KG - Fabrikation Technischer Bürsten - Mink Bürsten - Altres components per a màquines extrusores

Mink BSW

Corrons desplegadores: per a bandes de més de 7 m de longitud

Fotografia de Corrons desplegadores
Els corrons de desplegat Mink BSW, és una alternativa en comparació als corrons de desplegat convencionals com a corrons bananes, corrons engomats o corrons distensores aquesta guanyant cada vegada més terrè.

Fabricants de maquinària així com el client final aposten cada vegada més per aquesta tecnologia madurada de la casa Mink. Els corrons de desplegat Mink BSW es distingeixen per un efecte extraordinari de desplegat respecte als altres sistemes. La tecnologia Mink BSW garanteix un allisat sense arrugues fins als talls de la banda, sense marques o formació de ratlles.

Els corrons Mink BSW no necessiten accionament i són gairebé lliures de desgast i manteniment. El muntatge es realitza sense dificultat i econòmicament també en zones crítiques de la màquina.

El truc contra les arrugues són els raspalls de llistó que estan integrats en el perímetre del corró. Aquests estan dotats amb mechones inclinats de fibres des del centre del corró cap als extrems. Quan els mechones de fibra entren en contacte amb la banda es genera a través de la tensió de banda una deformació mínima dels mateixos cap als extrems. Per aquest mitjà es crea l'expansió que en cada raspall de llistó es caracteritza en poques desenes de mil·límetres. La rotació del corró de desplegat Mink BSW repeteix aquest efecte d'expansió contínuament. Com a resultat s'obté un desplegat efectiu i uniforme. Hagut de que les fibres flanquegen la banda, la superfície de contacte és molt reduïda el que evita deposició de partícules sobre la banda així com un processament sense problemes de bandes revestides.

Els avantatges dels corrons de desplegat Mink BSW estan clarament a la vista. El possible angle d'abrazamiento d'entre 2° i 180° així com l'estat de configuració i el seu ràpid enviament estan considerats com molt avantatjós per part dels usuaris. L'eficiència constant fins a la vora de la banda ofereix un desplegat òptim enfront dels sistema convencionals. Espessors de làmines plàstiques a partir de 8 µm, ample de bandes fins a 6 m i altes velocitats amb equilibrat dinàmic no presenten cap tipus de problemes per als corrons de desplegat Mink BSW.

A causa de la deformació de les fibres aquestes posseeixen un efecte amortidor amb el qual redueixen becs de tensió de la banda. Com a conseqüència s'allisen i desarruguen bandes de film, nonwoven, teixit, goma, paper i altres materials de forma molt fiable. Això ho demostra la magnifica relació preu qualitat d'aquest producte.

Com a material de fibra es disposa de 4 diferents materials per a múltiples aplicacions. A més existeixen versions especials dels corrons de desplegat Mink BSW per a la separació de corts, eliminació de càrregues electroestáticas o per a aplicacions d'altes temperatures fins a 160 °C.

Un avantatge addicional per al client ofereix el desenvolupament va continuar dels corrons Mink BSW. La ultima novetat és la versió QFM. Una versió que ofereix un corró lliure de forces transversals en el centre. En aquesta configuració les forces transversals estan equilibrades en l'element central evitant deformacions en bandes molt sensibles.

En aplicacions de bandes estretes així com espais extremament reduïts de muntatge es disposa dels corrons de desplegat Mink BSW-Pàg. Un dels camps d'aplicació és la fabricació de bolquers. Els corrons BSW-PP són aptes per a amples de bandes fins a 1 metre. Tots els corrons de desplegat Mink BSW poden ser utilitzats també com a corrons de desviació. Cap altre sistema de desplegat és capaç de satisfer les altes exigències en les diferents aplicacions.

Mink li garanteix un assessorament personalitzat així com un servei complet abans i després de la instal·lació del corró de desplegat Mink BSW.