Sikkens Wood Coatings - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sikkens Wood Coatings
Feixa Llarga, 14-20
08040 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934842681  
🖷:  +34‑935708899
w:  www.sikkens-wood-coatings.es
Fabricació de pintures, vernissos i esmalts

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sikkens Wood Coatings

És la major empresa mundial de pintures i esmalts. Però també com a fabricant de substàncies químiques especials, subministren articles de primera a productors de tot el món.

Akzo Nobel Coatings, S.L., no només el present exerceix un paper decisiu, sinó també el futur. Ofereixen solucions innovadores i sostenibles per a benefici dels socis comercials, clients i accionistes. Per això, uns 60.000 empleats en més de 80 països estan compromesos amb brindar les respostes del matí: Tomorrow’s Answers Today.

L'àrea empresarial de Sikkens per a construccions de fusta pertany, des de principis de 2010, a la unitat de negoci Akzo Nobel Wood Finishes and Adhesives.

Història

Sikkens: una història d'èxit.

Des de la seva constitució en 1792, l'empresa ha rendit molt: creixement mitjançant una demanda en auge, grans desenvolupaments i importants fusions. Faci's una idea de la història amb les dades més rellevants.

1792
El pintor Wiert Willem Sikkens, establert en Groningen, comença a produir esmalts que ven a altres pintors i altres clients. Així neix la marca Sikkens.

1837
Geert Willem, que assumeix el negoci del seu pare, fa participar al seu cunyat Willem Penaat en la producció d'esmalts. D'aquesta manera sorgeix l'empresa G. W. Sikkens & Co., un nom que aviat es converteix en sinònim de qualitat i artesania.

1869
Es construeix la primera fàbrica fora de Groningen. Poc després li segueix una sucursal en Emden per poder donar resposta també a la creixent demanda procedent d'Alemanya.

1903
Inauguració d'una altra fàbrica al polígon industrial d'Helpmann de Groningen. Més tard, el complex es complementa amb un laboratori per controlar la qualitat i desenvolupar nous productes.

1928
Sikkens llança l'esmalt de cel·lulosa la fabricació de la qual té lloc en una fàbrica especial. El nou esmalt projectat s'usa sobretot en el ram industrial

1934
Amb l'esmalt sintètic Rubbol AZ, comença una nova era per a la professió del pintor. Ja llavors, Sikkens manté informades a persones de tot el sector sobre productes moderns i mètodes de processament

1939
Tota l'empresa es trasllada de Groningen a Sassenheim. Sikkens aprofita la pausa forçosa de la II Guerra Mundial per desenvolupar resines artificials en els seus laboratoris.

1947
El treball de desenvolupament durant la guerra porta a la creació de la fàbrica de resines artificials "Synthese" que avui rep el nom d'Akzo Nobel Kunstharze. A més, Sikkens presenta un eficient pla de manteniment que garanteix la protecció dels edificis en el llarg termini i estalvia costos.

1957
Desenvolupament del mercat alemany mitjançant l'obertura de la primera seu en Pinneberg, prop d'Hamburg. Al mateix temps, Sikkens es fa, durant les dècades de 1950 i 1960, amb famosos fabricadors com Alpha (pintura plàstica), Flexa (pintura per a bricolatge), Smits' (esmalt per a obra i pintura nàutica), i Cetabever (vernís). A Bèlgica, Suècia, Itàlia i Alemanya s'obren altres unitats de producció. Tots els centres de producció, juntament amb les fàbriques de matèries primeres com "Synthese", conformen l'holding Sikkens

1962
Koninklijke Zout Kette (KZK) es fusiona amb el grup Sikkens.

1965
Aquestes es fusionen amb Koninklijke Zwanenberg Organon (KZO).

1969
KZO es reagrupa llavors amb AKU, Algemene Kunstzijde Unie, i així sorgeix Akzo. A Alemanya la fàbrica de pintura Lesonal i a França Astral són comprades i, juntament amb el grup Sikkens, conformen Akzo Coatings. Així s'assenta la base per al creixement cap a Europa occidental i de l'Est, Amèrica del Nord i Sud-amèrica, i Àsia i Àfrica.

1993
Akzo es fusiona amb la societat sueca Nobel, especialitzada des de 1871 en esmalts i vernissos de poliment, per donar lloc a Akzo Nobel. Les reconegudes marques de Nobel, com els esmalts Rubbol, els lasures Cetol i les pintures plàstiques Alpha, es mantenen amb la seva gran qualitat oferta des de 1792.