Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los sectores del parquet y el laminado clarifican la terminología de los pavimentos

Els sectors del parquet i el laminatge aclareixen la terminologia dels paviments

12/07/2012

12 de juliol de 2012

Sengles delegacions de la Federació Espanyola de Paviments de Fusta (FEPM) i de l'Associació Empresarial de Paviments i Revestiments Lleugers (Asprel) donen els primers passos per ‘cridar a cada tipus de sòl pel seu nom’. L'objectiu de la Federació Espanyola de Paviments de Fusta és eradicar definitivament una pràctica encara habitual al mercat, que consisteix a relacionar les paraules parquet o tarima amb els sòls laminats, la qual cosa porta a confusió a l'usuari final, ja que quan compra laminat, no està adquirint ni un parquet (que només pot ser de fusta), ni una tarima (que és un sistema d'instal·lació d'un determinat tipus de parquet).

Imagen

Per debatre aquest delicat assumpte, a iniciativa de la FEPM, es van reunir el president d'Asprel, Javier Pelegrí Leblanc, en representació d'empreses referents en el segment dels paviments lleugers, i José Luis Àvila, director gerent de la Federació Espanyola de Paviments de Fusta. “Els fabricants, distribuïdors i instal·ladors de paviments de fusta no volen que als sòls sintètics, estratificats o laminatges se'ls adjunti la denominació de parquet, o el qualificatiu de fusta” —va afirmar taxatiu José Luis Àvila—.

En la recentment clausurada Convenció Anual de la FEPM, celebrada a Cadis, els professionals del parquet van sol·licitar que hi hagués un acostament als empresaris dels paviments lleugers per abordar aquest problema. L'objectiu: diferenciar clarament les tipologies de paviment i eradicar la publicitat enganyosa que associa els conceptes fusta, parquet o tarima, entre uns altres, a paviments que no són de fusta.

“La via per aconseguir un acord en les definicions i usos passa per respectar escrupolosament la norma tècnica establerta —va concloure el director gerent de la FEPM—. Existeix voluntat d'entendre'ns, a tots ens convé denominar correctament als nostres productes, sense faltar a la veritat”.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Pavimentos de Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis