Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera y Federmueble se reúnen con el secretario de Estado de Comercio

Confemadera i Federmueble es reuneixen amb el secretari d'Estat de Comerç

01/06/2012

1 de juny de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) i la Federació Espanyola d'Empresaris i Industrials del Moble (Federmueble) es van reunir el passat 10 de maig amb el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, per traslladar-li diferents propostes sectorials per a la promoció del mercat intern i extern com a línies estratègiques del sector de la fusta i el moble.
En moments com l'actual la sortida a l'exterior s'està revelant com un important factor de dinamització per al sector de la fusta i el moble, que veu seriosament limitat el seu camp d'acció al mercat interior a causa de la paràlisi del sector de la construcció. El sector necessita que es prenguin mesurades per incentivar el consum al mercat intern i potenciar la seva presència als mercats exteriors. Per a això, des de la patronal es reivindiquen mesures per al foment de la rehabilitació i la reforma a través d'incentius fiscals i mesures de finançament sense limitació de les renda ni materials. Tot això mitjançant la inclusió, amb límits, de les quantitats destinades a la renovació de l'habitatge habitual, la deducció per obres de millora i l'aplicació del tipus reduït del 8% en la rehabilitació i reforma d'habitatges.
En el referit al mercat exterior se sol·liciten una sèrie de mesures per facilitar a les empreses la seva sortida a l'exterior com l'agilitació del lliurament dels visats, la rebaixa dels aranzels, el suport de l'Institut Español de Comerç Exterior (Icex) en els plans d'exportació del sector entorn d'un únic eix de vertebració empresarial, així com de la Companyia Espanyola de Finançament del Desenvolupament (Cofides) en el finançament, la cessió sense cost de sales en organismes públics en l'exterior, a més de la importància de la Fira Habitat València com a instrument de suport a la internacionalització.

Tot això unit al foment del posicionament de la marca Espanya en l'exterior a través de l'ús de mobiliari i/o decoració d'empreses espanyoles en els organismes oficials d'Espanya en l'exterior (ambaixades, agregadurías, seus de l'Institut Cervantes, Icex, oficines comercials, etc.), així com l'exhibició de peces singulars de mobiliari a les seus d'aquests organismes.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis