Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector español de la madera facturó, en 2010, por valor de casi 13.200 M

El sector espanyol de la fusta va facturar, en 2010, per valor de gairebé 13.200 M

29/05/2012

29 de maig de 2012

El sector espanyol de la fusta i el moble travessa una bona situació, d'acord amb les dades de la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera. 13.200 milions de facturació, en 2010, i un increment del 7% en les exportacions, en 2011, així semblen confirmar-ho.
El positiu balanç del sector de la fusta i el moble espanyol, segons l'Informe de Confemadera referit a 2010, es resumeix en una xifra de negoci de 13.183,3 milions d'euros (d'aquest import, 6.605,4 milions d'euros corresponen al subsector específic de fabricació de mobles, el de major pes, amb el 50,1% del total); els seus 29.555 empreses —de les quals, 16.160 es dediquen a la fabricació de mobles—, i 146.253 treballadors (inclosos 82.844 dedicats específicament al moble).
Imagen
Un altre capítol destacat per al sector espanyol de la fusta i el moble és el de les exportacions, que en 2011, va aconseguir els 2.460,7 milions d'euros, experimentant un increment respecte a 2010 del 6,9%, segons refereix Confemadera basant-se en les dades facilitades per l'Institut de Comerç Exterior, Icex. D'aquesta xifra global, un total d'1.343 milions d'euros —el 54,6%— corresponen a vendes en l'exterior de mobles, registrant un increment del 0,6% en relació amb l'exercici de 2010; mentre que l'exportació d'altres subsectores de la fusta, en 2010, va experimentar una pujada del 14,6%.

D'altra banda, convé ressaltar que dels set primeres destinacions de les exportacions espanyoles de fusta i moble, cinc d'ells són de la Unió Europea—per aquest ordre, França, Portugal, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, el Marroc i Estats Units— absorbint la major part de les vendes, amb al voltant del 61%, per la qual cosa es configura com el principal soci comercial.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis