Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera colabora con el ‘I Congreso de Edificios de Energía Casi Nula’

Confemadera col·labora amb el ‘I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la’

24/05/2012

24 de maig de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) ha participat com a col·laborador a l'I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (EECN) celebrat el 7 i 8 de maig en Ifema en el marc de la Setmana Internacional de la Construcció, on s'han abordat les implicacions per al sector de la construcció i l'arquitectura de l'adopció de la directiva europea relativa a l'eficiència energètica dels edificis (Directiva 2010/31/UE).

El Congrés, organitzat pel Grup Tecma Xarxa, Solar Decathlon Europe i el Ministeri de Foment, ha comptat amb més de 500 participants convertint-se en una trobada de referència sobre els edificis de consum d'energia gairebé nul·la i permetent als assistents abordar aspectes clau, coneixent el marc legal, tècnic i de gestió que comporta una edificació d'alta eficiència.

El Congrés es va organitzar entorn de diferents àrees temàtiques: plans, polítiques, mesures, finançament i requisits; arquitectura i urbanisme en el disseny; rehabilitació; materials i solucions constructives; sistemes i tecnologies; integració d'energies renovables; qualificació mediambiental i energètica; eines, estàndards i segells en l'edificació; i diferents casos pràctics.

La fusta és un material que ofereix importants prestacions en construcció i des de l'aprovació del Codi Tècnic d'Edificació (CTE) s'ha equiparat a la resta de materials estructurals. D'altra banda, des del punt de vista de l'interiorisme i la decoració, les aplicacions de la fusta són múltiples i molt variades (sòls, finestres, revestiments, portes, etc.) i s'adapta a tots els estils per la seva varietat de textures, formes i colors. A més, l'ús de la fusta en construcció contribueix a mitigar els efectes del canvi climàtic, ja que és l'únic material que en la seva formació absorbeix diòxid de carboni de l'atmosfera, i en la seva transformació, transport i instal·lació consumeix quantitats mínimes d'energia. Sense oblidar que els productes de fusta emmagatzemen aquest carboni durant tota la seva vida útil.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis