Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera fomenta la ecoinnovación y la sostenibilidad en las pymes del sector madera-mueble

Confemadera fomenta l'ecoinnovació i la sostenibilitat en les pimes del sector fusta-moble

04/04/2012

4 d'abril de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera, ha engegat el projecte Ecoinnovació Fusta orientat a formar de manera gratuïta als treballadors de les pimes del sector fusta-moble en l'àmbit de la innovació sostenible.

Entre les accions que s'estan desenvolupant, està obert el termini d'inscripció en cinc cursos a distància per sensibilitzar als treballadors en matèria d'ecoinnovació, implantar bones pràctiques en les empreses i connectar-les a una xarxa networking i de cooperació, de cara a facilitar el desenvolupament de noves línies de negoci i producte basades en l'ecodiseño.

Aquests cursos, amb una durada de 50 hores, s'impartiran durant els mesos de maig i juny i estan dirigits a treballadors de pimes i autònoms de la fusta i el moble, així com d'empreses d'equipament i subministraments i serveis avançats –tecnològics i de disseny industrial- de Castella-la Manxa (moble massís i fusteria per a construcció), Extremadura (primera transformació de la fusta), Murcia (moble tapizado), La Rioja i Catalunya (moble de llar).

El projecte Ecoinnovació Fusta contempla a més la realització d'altres accions, com una campanya de sensibilització a través de material divulgatiu divers; l'engegada d'un servei d'assessorament personalitzat per a empreses; dos cursos a distància de tractament de residus i eficiència energètica en empreses de Castella-la Manxa i Extremadura; la realització d'una jornada sobre gestió de residus, control de la despesa energètica en les empreses i promoció de l'ecodiseño; o la realització d'un estudi per al desenvolupament d'una metodologia per a la implementació de l'ecoinnovació en el sector fusta-moble i d'una guia pràctica per al tractament de residus i l'eficiència energètica i una altra d'ecodiseño.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis