Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aneproma participa en ‘La madera en la recuperación de tradiciones con futuro’

Aneproma participa en ‘La fusta en la recuperació de tradicions amb futur’

23/03/2012

23 de març de 2012

Aneproma ofereix assessorament personalitzat a distància als treballadors del sector industrial de la fusta i agropecuari en el marc del projector ‘La fusta en la recuperació de tradicions amb futur’.
L'Associació Nacional d'empreses de protecció de la Fusta, durant l'execució del projecto ‘Habilitació d'infraestructures agropecuàries per a la pràctica pastoralista i la prevenció d'incendis forestals a la comarca de Valle d'Alcudia i Sierra Madrona (Ciudad Real)’ —que desenvolupa dins del Programa Empleaverde (2007-2013) de la Fundació Biodiversitat—, oferta, des de novembre de 2011 a octubre de 2012, un servei d'assessorament personalitzat, de caràcter no presencial, a treballadors que desenvolupen la seva professió a la comarca del Valle d'Alcudia i Sierra Madrona, dins del sector industrial de la fusta i agropecuari, de manera totalment gratuïta per a aquells destinataris interessats.
Imagen
Aquesta acció resulta fonamental per a l'assoliment dels objectius generals del projecte emprès per Aneproma:
  • Formar a treballadors de pimes i autònoms per a l'habilitació de noves infraestructures de vocació pastoral i la rehabilitació de les existents, per permetre l'aprofitament de les pastures que creixen en zones que, a dia d'avui, no són explotats, a causa de la falta de les mateixes.
  • Formar a treballadors de l'àmbit agropecuari, com a resposta a l'actual pèrdua de cultura pastoral, la qual cosa es tradueix en presents pràctiques ramaderes no recomanables per al medi ambient, així com la recessió d'una professió d'històrica importància a Espanya. A dia d'avui es pot i ha de fomentar l'ús del bestiar com a eina per al control de la biomassa de les nostres muntanyes, aspecte de demostrada eficàcia en la prevenció d'incendis forestals.

L'assessorament que es facilitarà a la totalitat de treballadors serà a distància, a través de la web del projecte (www.maderaypastoralismo.es) i/o telefònicament. Aquest assessorament està dirigit als treballadors que vulguin rebre informació sobre la potencialitat de desenvolupament de noves activitats dins d'una empresa o inici d'una activitat empresarial lligada al foment de les infraestructures en zones de tradició ramadera, com és la Vall d'Alcudia o la millora de tècniques per al maneig del bestiar. De manera anàloga, qualsevol treballador que estigui interessat en altres temàtiques pugues i ha d'utilitzar aquesta via d'assessorament, en temàtiques relacionades amb les descrites o aquelles altres particulars (recerca de fonts de finançament, etc.).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Empresas de Protección de la Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    16/10/2024

  • Newsletter Madera

    09/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis