Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera asesora las empresas para impulsar la internacionalización

Confemadera assessora les empreses per impulsar la internacionalització

21/03/2012

21 de març de 2012

El secretari general de la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera), Francesc de Paula Pons, i el director gerent de Bufet Ignacio Fernández, Ignacio Fernández Gómez, han signat un conveni de col·laboració pel qual les empreses del sector podran beneficiar-se d'un servei d'assessorament i informació jurídica internacional per facilitar-los les seves operacions de comerç exterior.

L'actual situació d'estancament del consum del mercat interior obliga a la indústria espanyola de la fusta i el moble a impulsar el seu posicionament als mercats internacionals. En aquest camí les pimes, majoritàries en el sector, poden tenir la necessitat d'assessorament legal o empresarial per manejar-se sense dificultats en l'exterior.

Gràcies a aquest conveni, el bufet prestarà assessorament principalment en les matèries legals de dret mercantil (contractes, negociacions, constitució de societats, filials, etc.), fiscal (planificacions i impacte fiscal internacional), laboral (contractació a l'estranger, mobilitat professional, etc.), contenciós (reclamació impagats, conflictes judicials varis, etc.) i immobiliari/construcció.

Dit assessorament anirà des de la resposta gratuïta a consultes genèriques i puntuals, a l'emissió d'informes personalitzats i en profunditat per a dubtes més complexos o àmplies, o la realització de treballs continuats, per a aquells casos específics en els quals el bufet realitza una gestió, assessorament o tràmit de forma continuada i personalitzada al client.

Imagen

El Bufet Ignacio Fernández ofereix una estructura i experiència internacional que donen garanties d'eficàcia al servei, a través d'una xarxa internacional de despatxos que ofereix informació directa i ràpida amb plens coneixements a cada país. Compta amb delegacions en Chiasso (Suïssa), Londres, Milà, Porto i Lisboa, París, Heilbron (Alemanya), Miami, Buenos Aires, Mèxic DF, Santo Domingo, San Salvador, Panamà, Istanbul, Bombai, Pequín, Praga, Lima, San José o Casablanca, entre uns altres.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis