Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera y CTFC buscan sinergias de colaboración en un encuentro en Lleida

Confemadera i CTFC busquen sinergies de col·laboració en una trobada a Lleida

12/03/2012

12 de març de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) es va reunir el passat dia 7 de març amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) a Solsona (Lleida) amb l'objectiu de trobar possibles sinergies de col·laboració que fomentin la competitivitat forestal, el desenvolupament rural, la gestió sostenible dels boscos i la construcció amb fusta a través d'eines com la formació, la investigació tecnològica i la conscienciació de la societat, mitjançant el desenvolupament d'aliances públic-privades.
Imagen
En aquesta trobada, en el qual també va participar l'Institut Català de la Fusta (Incafust), es va destacar el paper fonamental que els productes de fusta tenen en la sort dels boscos, ja que la indústria forestal necessita de masses forestals estables que perdurin en el temps mitjançant una gestió sostenible. També es va posar l'accent en la importància que té l'ús de la fusta per al desenvolupament econòmic de l'entorn rural, generant ocupació i assegurant el futur de pimes i microempreses.
A més es va insistir en les importants prestacions que ofereix la fusta com a material de construcció i la seva equiparació a la resta de materials estructurals des de l'aprovació del Codi Tècnic d'Edificació (CTE). Al mateix temps que l'ús de la fusta en construcció contribueix a mitigar els efectes del canvi climàtic, ja que és l'únic material que en la seva formació absorbeix diòxid de carboni de l'atmosfera, i en la seva transformació, transport i instal·lació consumeix quantitats mínimes d'energia. Sense oblidar que els productes de fusta emmagatzemen aquest carboni durant tota la seva vida útil.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis