Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aneproma impulsa el uso de la madera en la rehabilitación de infraestructuras manchegas

Aneproma impulsa l'ús de la fusta en la rehabilitació d'infraestructures manxegues

06/03/2012

6 de març de 2012

Aneproma, Associació Nacional d'empreses de Protecció de la Fusta, realitza, en el marc del programa empleaverde (2007-2013) de la Fundació Biodiversitat, adscrita al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, i subvencionat pel Fons Social Europeu, durant l'anualitat 2012, el projecte ‘Habilitació d'infraestructures agropecuàries per a la pràctica pastoralista i la prevenció d'incendis forestals a la comarca de Valle d'Alcudia i Sierra Madrona (Ciudad Real)’, la finalitat de la qual és la formació dels treballadors del Valle d'Alcudia i Sierra Madrona (Ciudad Real) i el foment de l'ús de la fusta en la rehabilitació d'infraestructures i edificacions lligades al pastor i a les seves rutes de trashumancia.

El projecte presentat a la Fundació Biodiversitat s'engloba dins de la línia estratègica del desenvolupament rural sostenible, amb el qual es pretén, mitjançant l'execució d'una sèrie d'accions interrelacionades, recuperar i implementar tradicions actualment en desús, transferint coneixements al teixit empresarial i al treballador en general.

Amb aquest projecte, Aneproma cerca en primer lloc, promoure l'ús de la fusta tractada en exterior (estructures i tancaments), conscienciar de la necessitat d'utilitzar un tractament preventiu i curativo que afavoreixi la correcta conservació de la fusta, donar formació/formar als treballadors de pimes i autònoms de la regió, i potenciar i fomentar la cultura emprenedora, i en segon lloc, dur a terme la implementació i rehabilitació d'aquelles infraestructures que permetin un pasturatge sostenible extensiu a la Vall d'Alcudia, utilitzar el bestiar com a eina en la prevenció d'incendis forestals, i en conseqüència, canviar el model existent en l'actualitat basat en el cost d'esbrossi per obtenció de rendes (carn, llet, treball).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Empresas de Protección de la Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    16/10/2024

  • Newsletter Madera

    09/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis