Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo logro en la vertebración territorial del sector en Confemadera

Nou assoliment en la vertebració territorial del sector en Confemadera

06/03/2012

6 de març de 2012

El Comitè Executiu i la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera), en la seva reunió del passat dia 16 de febrer, van aprovar la incorporació a Confemadera-Andalusia de les dues úniques associacions de la fusta i el moble de la regió andalusa que seguien associades directament a Confemadera: la Unió d'Empresaris de la Fusta de Còrdova (Unemac) i l'Associació d'empreses de la Fusta i el Moble de la Comarca d'Écija (Aemmce).

Aquest fet suposa un avanç més en el procés de vertebració territorial del sector que persegueix la patronal espanyola de la fusta, ja que Confemadera-Andalusia passa a englobar a les 8 províncies andaluses que anteriorment estaven directament associades a la nacional, fomentant així l'acció empresarial col·lectiva que resulta imprescindible per identificar interessos comuns, sumar esforços i aprofitar sinergies.

El passat 13 de desembre es va aprovar la incorporació a la patronal espanyola de l'autonòmica Confemadera-Andalusia, però en aquella ocasió eren 6 les províncies andaluses que la conformaven, quedant pendent la incorporació d'Unemac (Còrdova) i Aemmce (Écija, Sevilla), que ara s'ha produït.

Segons el president de Confemadera, Francis Huidobro: “Amb aquestes incorporacions es reforça la tendència de la patronal, que culminaria amb 17 organitzacions territorials integrades –tantes com a comunitats autònomes existeixen-. I en la mateixa línia estem treballant en l'ordenació de l'àmbit subsectorial, tot això amb l'objectiu d'aconseguir ser més eficaços i àgils en la defensa dels interessos de la indústria espanyola de la fusta i el moble”.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis