Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los empresarios de madera estructural se incorporan a Confemadera

Els empresaris de fusta estructural s'incorporen a Confemadera

01/03/2012

1 de març de 2012

La Federació Espanyola d'empreses de Fusta Estructural (Estrumadera) s'ha integrat com a nou associat en la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera, amb el que ja són 30 les associacions i federacions, territorials i subsectoriales de tot el país que formen part directament de la patronal de la fusta espanyola.

L'associació va sol·licitar aquesta incorporació, que va ser aprovada el passat dia 16 de febrer en la Junta Directiva de la Confederació. Amb aquesta incorporació Confemadera segueix el seu avanç cap a la màxima representativitat i cohesió de tot el sector fusta-moble, tant en l'àmbit subsectorial com a territorial.

Estrumadera és una organització sense ànim de lucre constituïda per a l'agregació, representació, gestió, defensa, promoció i foment dels interessos professionals comuns de les seves associacions membre i, per extensió, del conjunt de l'empresariado del sector.

Aquesta Federació neix amb l'objectiu d'agrupar a les empreses que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit de la construcció d'estructures de fusta. La seva voluntat és impulsar el treball conjunt de les empreses del sector amb el convenciment que la fusta en construcció aporta grans beneficis socials i dóna solucions tècniques, en molts casos, inigualables per altres materials i sensibilitzar a l'usuari sobre les bondats de la construcció en fusta.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis