Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera presenta dos guías sobre madera y carpintería

Confemadera presenta dues guies sobre fusta i fusteria

30/01/2012

30 de gener de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) va presentar el passat 24 de gener a Còrdova dues publicacions dirigides al consumidor: la guia 'La Fusta, una experiència per als sentits. Naturalment, el millor material per a l'hàbitat del segle XXI', on es recullen les característiques i avantatges que té la fusta en l'hàbitat, el medi ambient, la salut, la construcció i el disseny, entre altres aspectes; i 'Per rehabilitar, tria fusta. Noves mesures fiscals de suport al sector de la fusteria', amb les novetats en l'IRPF introduïdes després de la reforma del Reial decret Llei 5/2011 per a les obres de millora en l'habitatge.

La guia 'Per rehabilitar, tria fusta' ha estat elaborada per experts en matèria tributària i pretén servir d'orientació perquè els professionals del sector de la fusta i els consumidors coneguin els avantatges fiscals que comporta emprendre aquest tipus d'obres i la manera d'aplicar-les a la seva declaració de la renda. Entre les mesures recollides en la guia es troben l'ampliació de la deducció per rehabilitació d'habitatges, que passa del 10% al 20%. A més la deducció s'estén als habitatges diferents de l'habitual i s'amplia el límit màxim de deducció anual.

D'altra banda, la guia 'La Fusta, una experiència per als sentits. Naturalment, el millor material per a l'hàbitat del segle XXI' fa un recorregut per l'aportació de la fusta a l'estil i les tendències actuals, el seu respecte i contribució al medi ambient, passant pels beneficis que per a la salut té aquesta matèria primera, així com les seves prestacions tècniques i la seva contribució al desenvolupament i l'ocupació, per acabar fent ‘un passeig per la història’ on la fusta ha estat i segueix sent un material imprescindible. L'objectiu d'aquesta publicació és proporcionar als consumidors una informació veraç i ajustada a la realitat sobre els avantatges que ofereix l'ús de la fusta en tots els àmbits, i ajudar així a acabar amb els falsos mites existents al voltant d'aquest material.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis