Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera lanza la guía 'Para rehabilitar, elige madera'

Confemadera llança la guia 'Per rehabilitar, tria fusta'

21/10/2011

21 d'octubre de 2011

La guia es va presentar a Valladolid el passat 14 d'octubre
La guia es va presentar a Valladolid el passat 14 d'octubre.

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) va presentar el passat 14 d'octubre a Valladolid, al costat de la Confederació d'Empresaris de la Fusta de Castella i Lleó (Cemcal) i la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Castella i Lleó (Cecale), la guia 'Per rehabilitar, tria fusta. Noves mesures fiscals de suport al sector de la fusteria', on es recullen les novetats en l'IRPF introduïdes després de la reforma del Reial decret Llei 5/2011 per a les obres de millora en l'habitatge.

Aquesta guia, elaborada per experts en matèria tributària, pretén servir d'orientació perquè els professionals del sector de la fusta i els consumidors coneguin els avantatges fiscals que comporta emprendre aquest tipus d'obres i la manera d'aplicar-les a la seva declaració de la renda.

Entre les noves mesures recollides en la guia es troben l'ampliació de la deducció per rehabilitació d'habitatges, que passa del 10% al 20%. A més la deducció s'estén als habitatges diferents de l'habitual i s'amplia el límit màxim de deducció anual.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis