Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera, anfitriona del proyecto Construir con Madera Europa en Madrid

Confemadera, amfitriona del projecte Construir amb Fusta Europa a Madrid

20/09/2011

20 de setembre de 2011

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) ha estat l'amfitriona d'una reunió del projecte Building With Wood de CEI-Bois, origen del projecte espanyol Construir amb fusta, que s'ha celebrat a Madrid amb l'objectiu de conèixer d'a prop el que s'està fent en el projecte europeu i buscar possibles sinergies amb el projecte espanyol. Entre els temes desenvolupats en la reunió destaca la posada al dia de la situació de les iniciatives ja empreses en el marc dels projectes, així com el plantejament de noves activitats: RESSÒ2, Mechwood II i Eurocódigo, on es va explicar l'estat dels mateixos i els estudis de viabilitat desenvolupats. A més es van analitzar els problemes que afecten a la indústria de la construcció en fusta i es van examinar els nous projectes de R+D realitzats recentment i la seva repercussió en el sector.
El balanç d'aquesta trobada europea ha estat positiu, ja que ha servit per posar en comú els treballs que s'estan realitzant a nivell europeu i espanyol en l'àmbit de la construcció amb fusta, i per detectar possibles sinergies de treball i projectes a desenvolupar a nivell europeu amb l'objectiu de convertir a la fusta en un dels materials de referència en construcció.
El projecte Construir amb Fusta, promogut a Espanya per Confemadera, és un dels principals projectes estratègics del sector per als propers anys. Es tracta d'una de les línies bàsiques d'acció incloses en l'Estratègia Europea de la Fusta Roadmap, que desenvolupa la patronal europea CEI-Bois per convertir la fusta en un dels materials de referència en construcció, decoració i interiorisme.
Construir amb Fusta planteja entre els seus objectius incrementar l'ús de la fusta i els seus productes en la construcció; acabar amb les limitacions institucionals, tècniques, econòmiques i de percepció que existeixen entorn d'aquest material; crear eines i ajudes per a l'ús millorat de la fusta; implicar a tota la cadena de subministrament en les diferents iniciatives proposades; formar i informar, desenvolupant activitats dirigides a grups d'interès específics (prescriptores, arquitectes i clients); transmetre a la societat els valors i qualitats de la fusta com a material de construcció: sostenible, durador, fiable, magatzem de CO2, etc.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis