Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera y Vivir con Madera inician una campaña de difusión de vídeos sectoriales a través de su canal de Youtube

Confemadera i Viure amb Fusta inicien una campanya de difusió de vídeos sectorials a través del seu canal de Youtube

16/09/2011

16 de setembre de 2011

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) i el projecte Viure amb Fusta han llançat amb motiu de l'Any Internacional dels Boscos una campanya de difusió de vídeos sobre el sector de la fusta en Youtube, amb l'objectiu d'apropar els productes de la fusta i divulgar els seus avantatges de tot tipus a la societat, especialment al públic usuari de l'univers 2.0 i les xarxes socials, cada vegada més ampli, aprofitant així la difusió global que aquests mitjans faciliten i el seu important efecte multiplicador.
En alguns casos, es tracta de vídeos de producció pròpia de Confemadera, com el titulat Més Fusta, en el qual s'exploren els valors mediambientals d'aquest material i com el seu ús contribueix a lluitar contra el canvi climàtic; La Fusta, el valor de l'autèntic, que presenta el treball artesanal i al temps innovador d'una empresa, Els Tres Juanes, que ha portat les seves cobertes de fusta amb decoració àrab als racons més recòndits del planeta; i l'últim vídeo de producció pròpia, T'interessa el món de la fusta?, dirigit a mostrar als joves les oportunitats que els ofereix la indústria de la fusta i el moble per al seu futur professional de cara a animar-los a emprendre estudis de formació professional especialitzats en el sector.
Un altre dels vídeos –Enfront del canvi climàtic: utilitza fusta-, és una traducció de l'original realitzat per la patronal europea de la fusta, CEI-Bois, per divulgar el paper dels boscos com a embornals de carboni i els avantatges mediambientals d'utilitzar productes fabricats amb fusta. També s'ha inclòs per la seva espectacularitat un link a un anunci d'un telèfon mòbil de fusta, el Sharp Touch Wood, rodat en boscos japonesos i que posa de manifest, una vegada més, que l'ús de fusta no està renyit amb el disseny, la innovació i les últimes tecnologies.
A més està disponible la sèrie documental Viure amb Fusta; que s'emmarca dins del projecte amb el mateix i que es va estrenar en La 2 de Televisió Espanyola (TVE) al programa L'Aventura del Saber. Els documentals, que estan dirigits a un consumidor final capaç de percebre el valor afegit de la fusta per al disseny amb qualitat i sostenibilitat, se centren en els següents temes: La fusta en xifres; Fusta serrada; Xapes i taulers contraxapats; Taulers de partícules i de fibres; Perfils i taulers alistonados; Fusta laminada; i Fusteria industrialitzada de fusta.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis