Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La XVIII Convención de la FEPM abrió sus puertas a los conservacionistas

La XVIII Convenció de la FEPM va obrir les seves portes als conservacionistes

14/06/2011

14 juny 2011

La XVIII Convenció de la Federació Espanyola de Paviment de Fusta (FEPM) va obrir les seves portes als conservacionistes per treballar conjuntament en pro de la fusta, ressaltant que és un material sostenible, renovable, consumeix menys energia en la seva elaboració que altres com el formigó, l'acer, etc., i reté l'emissió de C02 a través dels arbres i fins i tot quan està instal·lada. Un total de 65 empreses es van inscriure en l'esdeveniment celebrat a l'Hotel "Costa Basca" de Sant Sebastià, els passats dies 2 i 3 de juny.

"No van a faltar fustes tropicals per a la indústria del paviment-va aclarir en la Ramon Gabarró i Badia, president de l'Associació Espanyola del Comerç i Indústria de la Fusta (AEIM) i president del Consell d'Administració de Gabarró Germans, SA" Hi ha moltes fonts d'aprovisionament sense explotar. Amb algunes espècies sí cal fer previsions amb temps, a diferència del que comprem en països avançats, fer un programa just in time amb el Tròpic és impossible ".

Impulsor del diàleg i col·laboració amb els grups conservacionistes, Gabarró és un expert en fustes tropicals, i coneix de primera mà la situació de subministrament d'aquestes fustes, especialment d'Àfrica. "Els arquitectes coneixen poques fustes, per exemple només volen ipé per tarima exterior-va convenir amb el seu auditori-. Convé conèixer i disposar d'espècies alternatives, com la grapia, encara que de vegades el mercat no les vol. Qui fixa la demanda és el factor moda ".

Félix Romero, responsable del Programa de Boscos de WWF i President de FSC Espanya vol col·laborar amb la FEPM amb l'objectiu de fer arribar a l'usuari el missatge que és bo posar fusta en els seus habitatges: "Això no produeix una desforestació, sinó més aviat el contrari. El sector de la fusta és una oportunitat per WWF. La fusta és el material ideal per a una economia sostenible. Ja el 1980 superem la capacitat del planeta de regenerar els seus recursos naturals. El repte és el retorn a la sostenibilitat ".

Junta directiva de la FEPM
Junta directiva de la FEPM.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Pavimentos de Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis