Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera elige la internacionalización como una de las principales líneas de futuro para las empresas del sector

Confemadera tria la internacionalització com una de les principals línies de futur per a les empreses del sector

26/01/2011

26 gener 2011

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta ( Confemadera ) en el seu suport a la internacionalització de les empreses del sector de la fusta i el moble ha heco públiques les activitats de promoció exterior previstes en el Pla d'Exportació de Productes de Fusta 2011, que organitza amb el suport de l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (Icex). "En moments com l'actual és necessari que les empreses del sector sàpiguen adaptar-se a la situació del mercat ia la conjuntura econòmica per a ser competitives, i en aquest sentit la seva sortida a l'exterior es converteix en una estratègia fonamental", afirmen des de l'organització.

Amb aquest objectiu el Pla d'Exportació es compon de diverses accions: activitats de promoció comercial, activitats de comunicació i difusió del sector de la fusta, missions comercials directes i estudis de prospecció de mercats.

Dins de les activitats de promoció comercial es contempla una participació agrupada a la Fira Interzum de Colònia de proveïdors de la indústria del moble, que tindrà lloc del 25 al 28 de maig, així com la participació en la fira Fruit Logistic de Berlín (del 9 l'11 de febrer) a través d'un estand informatiu. Aquesta fira dóna l'oportunitat al comerç hortofructícola i sectors afins d'exposar tota la seva gamma de prestacions, des del cultiu fins als envasos per a la distribució.

D'altra banda el pla inclou una sèrie d'activitats de comunicació i difusió del sector de la fusta on es contempla una missió inversa a la fira Maderalia a València amb compradors estrangers del 25 al 28 d'octubre i es desenvoluparan durant 2011 diferents campanyes de promoció tant en mitjans tradicionals com a internet amb l'objectiu de posicionar la imatge del sector de la fusta i el moble. Finalment, dins d'aquest conjunt d'activitats, està prevista la realització del congrés 'Emclaves Present i Futur de la Indústria de la Fusta' i la jornada tècnica sobre Logística i Subministrament de Biomassa per a Usos Energètics.

Pel que fa a les missions comercials directes dins del pla d'aquest any es realitzaran cinc, a Mèxic (07-11 març 2011), Panamà (4-8 abril 2011), Marroc (09-13 maig 2011), Tunísia (12 -16 setembre 2011), i Xile (23-27 maig 2011).

Com a novetat, enguany es duran a terme una sèrie d'estudis de prospecció per conèixer de primera mà les possibilitats del mercat exterior. Per a això es realitzarà una missió d'estudi a Perú (18-22 juliol 2011), un estudi sobre posicionament del sector de la fusta espanyol en els mercats internacionals, i una investigació del mercat de portes a Qatar-Emirats Àrabs. Entre gener i octubre de 2010, les vendes de productes espanyols de fusta a l'exterior (exceptuant mobles) han patit un augment del 2%, passant de 89,8 milions d'euros a l'octubre de 2009-95200000 l'octubre de 2010 . Per la seva banda, la pujada de les importacions és encara més marcada (5%), aconseguint una xifra de 1.137,9 milions d'euros en compres a l'exterior durant els deu primers mesos de l'any.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis