Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sindicatos y patronal alcanzan un compromiso para el sector de la madera

Sindicats i patronal arriben a un compromís per al sector de la fusta

12/07/2010

12 juliol 2010

Les federacions sindicals Fecoma-CCOO. i MCA-UGT i la patronal Confemadera han arribat a un compromís per a la signatura de l'acta de revisió salarial per als anys 2010 i 2011. En virtut d'aquest compromís, l'increment salarial per aquest període serà d'un 1,3%, amb data ja efectes de l'1 de gener.

Finalitzat l'any 2010, i un cop conegut l'IPC real d'aquest any, es procedirà a actualitzar les taules amb el diferencial entre el 1,2% i l'IPC real, amb efectes d'1 de gener de 2010. L'excés, si n'hi hagués, s'abonarà en una sola paga al mes de febrer de l'any 2011.

Per 2011, i també amb data d'efectes de l'1 de gener, i efectuada l'anterior operació, es revisaran els salaris incrementant en un 1,3%.

De la mateixa manera, i finalitzat 2011 i un cop conegut l'IPC real d'aquest any, es procedirà a actualitzar les taules, amb efectes d'1 de gener de 2011. L'excés, si n'hi ha, s'abonaria en una sola paga al mes de febrer de l'any 2012.

Les organitzacions també han adquirit el compromís d'impulsar la resolució i regularització de les situacions produïdes en àmbits de negociació inferiors, a fi de resoldre les situacions produïdes pels incompliments patronals en algunes províncies, on s'han negat a assumir els increments salarials pactats per al any 2009.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis