Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aneproma edita el ‘Libro Blanco de la Inspección de la Madera Tratada en Obra’

Aneproma edita el 'Llibre Blanc de la Inspecció de la Fusta Tractada en obra'

06/07/2010

6 juliol 2010

Aneproma-Associació Nacional d'Empreses de Protecció de la Fusta- ha editat el 'Llibre Blanc de la Inspecció de la Fusta Tractada en obra', un manual tècnic gratuït que l'associació posa a disposició dels prescriptors com a referent a l'hora d'inspeccionar i controlar la fusta tractada que va a rebre una obra.

"Aquest llibre intenta ser una arma més per facilitar i eliminar les pors en l'ús de la fusta"-afirma José Miguel Solís, secretari general de Aneproma-i afegeix que "des de l'associació intentem protegir l'ús de la fusta sense importar la seva procedència , per evitar que un mal tractament d'aquesta derivi en problemes en la seva durada i prestacions. Busquem, en definitiva, afavorir la imatge pública de la fusta com a material de construcció ".

Imagen

El llibre inclou també informació útil sobre les espècies de fusta més comercials i usuals, normativa relacionada amb aquesta activitat i instruccions d'ús i manteniment dels productes de fusta. Un il·lustratiu diagrama de fluxos mostra amb claredat el camí que recorre la fusta des de la seva recepció fins que es verifica que és apta per a l'obra.

El 'Llibre Blanc de la Inspecció de la Fusta Tractada en obra' es pot descarregar gratuïtament del web de Aneproma a la pestanya Grup de Treball 1: Biocides .

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Empresas de Protección de la Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    16/10/2024

  • Newsletter Madera

    09/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis