Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventanas de madera: la especialidad de la casa
Zuhaizki ha adquirit a Maesma un trepant clavillat punt a punt OMAL

Finestres de fusta: l'especialitat de la casa

Redacció Interempreses20/04/2010

20 abril 2010

Especialista en la fabricació a mida d'escales, portes i finestres en fusta massissa o laminada, Zuhaizki és el soci ideal per a la rehabilitació de la fusteria en masos i edificis antics. Com a indústria auxiliar, també elabora especejaments de fusta per a tercers, i la meitat dels seus clients són fusters instal·ladors als que subministra productes llestos per a la seva col·locació en obra.

Zuhaizki, SA es constitueix l'any 1985 amb les aportacions de cinc socis. Dedicada des de la seva fundació a l'elaboració de treballs de fusteria mecanitzada, tres anys després la companyia es trasllada a una nau de 650 metres quadrats en Itsasondo, on va superar la xifra de 20 operaris.

El 1997, Zuhaizki arriba al seu actual emplaçament de 3.000 metres quadrats i 33 treballadors en Leaburu, "des del inici, hem reinvertit els beneficis en la pròpia empresa-assenyala José Ramón Esnaola, gerent de la signatura guipuscoana-. Actualment estem treballant molt bé en el camp de la finestra i els miradors, gràcies als ajuts fiscals que estan a disposició del consumidor, les normatives municipals subsidiàries que exigeixen fusta en el tancament i la major eficiència energètica que es persegueix als habitatges ".

Zuhaizki treballa principalment amb fusta tropical (iroko, sapel, Cerejeira i Elondo) i també empra roure i pi, en massís i laminat. Molt coneguda a Guipúscoa i sud de França per la qualitat del seu treball i servei, l'empresa ha iniciat només amb el 'boca a boca' una lenta però ferma expansió cap a la Rioja i Castella i Lleó.

Zuhaizki fabrica els seus finestres amb perfils laminats de fusta...
Zuhaizki fabrica els seus finestres amb perfils laminats de fusta, obtenint així una estabilitat ideal i una alta resistència del conjunt del tancament.
Els tancaments de Zuhaizki incorporen el marcatge CE i disposen d'un exclusiu sistema de ventilació

Especialistes en finestra de fusta

Zuhaizki fabrica els seus finestres amb perfils laminats de fusta, obtenint així una estabilitat ideal i una alta resistència del conjunt del tancament. Amb la fusta laminada aconsegueix un tancament hermètic i evita possibles pèrdues de calor.

Amb les finestres de fusta de Zuhaizki s'estalvia energia. Cidemco (Centre d'Investigació de la Fusta) ha calculat el valor de transmitància tèrmica 'U' del perfil de les seves finestres en 1,6 W / m² k Els tancaments de Zuhaizki incorporen el marcatge CE i disposen d'un exclusiu sistema de ventilació: a més de la posició oscil-batent habitual, una postura de l'oscil separa el full només 10 mm del marc, de manera que s'aconsegueix una adequada ventilació de l'estada. Quant a la condensació, la calor roman en la mateixa, i la finestra queda protegida de la humitat per la baixa termoconductividad de la fusta.

Cada buit presenta unes mesures diferents, de manera que Zuhaizki treballa pràcticament a comanda unitari. "Ens hem preparat per a realitzar una fabricació versàtil i flexible-explica José Ramón Esnaola-. Amb la fusta som artesans, i el taller respon amb qualitat i rapidesa gràcies a una tecnologia pensada per a fabricar molts lots únics ".

Des dels seus començaments, Zuhaizki ha vingut apostant per la renovació tecnològica. El nou trepant Clavilladora punt a punt CNC de OMAL, comprat recentment per Zuhaizki a Maesma, respon al perfil de la maquinària flexible, de canvis senzills i fàcil manteniment. "Tot i que ara realitza sobretot la funció d'espigat de perfils per a finestres, eventualment ens serveix per unir peces de premarcs, escales i portes - comenta José Ramón Esnaola-. Reparteix la cua de forma homogènia, neta i eficaç, i s'ha adaptat perfectament al programari Klaes que hem adquirit recentment per optimitzar el disseny, càlcul de costos i fabricació de les nostres finestres ".

Nou trepant clavillat punt a punt CNC de OMAL que recentment Zuhaizki ha adquirit a Maesma
Nou trepant clavillat punt a punt CNC de OMAL que recentment Zuhaizki ha adquirit a Maesma.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis