Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construlan 2010 apuesta por la innovación y la sostenibilidad
El certamen se celebra entre el 14 i el 17 d'abril al recinte Bilbao Exhibition Centre

Construlan 2010 aposta per la innovació i la sostenibilitat

Redacció Interempreses19/03/2010

19 març 2010

La innovació i la sostenibilitat seran els elements comuns en l'apartat de jornades tècniques, reunions de professionals i de l'exposició comercial de la quarta edició de Construlan , Saló de la Construcció, Equipament i instal lacions que se celebrarà del 14 al 17 d'abril, en el recinte Bilbao Exhibition Centre.

El Saló de la Construcció, Equipament i Instal lacions, Construlan, organitzat per Bilbao Exhibition Centre, és una gran oportunitat per a mostrar i conèixer els productes més innovadors, oferir serveis i estrènyer relacions comercials. Un total de 112 firmes, entre associacions, organismes, fabricants, prescriptors, professionals i gremis relacionats amb la construcció, han formalitzat la seva inscripció per a presentar en Construlan 2010 els seus productes, sistemes i serveis, i van de l'àmbit nacional i de països com Alemanya, França, Itàlia, Suïssa i Portugal.

També en l'àrea expositiva, innovació i sostenibilitat seran els elements comuns en les tres grans àrees d'exposició, construcció, equipaments i instal·lacions, amb els quals es pretén oferir un aparador ampli i diversificat, amb potencial competitiu i de negoci.

Aquest any la fira acollirà un total de 112 signatures
Aquest any la fira acollirà un total de 112 signatures.

Activitats paral·leles

L'apartat d'activitats del certamen, paral·lel a l'exposició comercial, suposa un complement d'interès ja que promou l'intercanvi de coneixement i millora professional dels seus visitants i expositors, on ponents de rellevància en diferents àrees, tractaran temes de màxima actualitat per als diferents col·lectius.

Les jornades tècniques començaran amb la II Trobada sobre Innovació i Sostenibilitat en Instal·lacions de Climatització on s'abordaran la integració de l'energia geotèrmica i solar tèrmica per a producció d'acs, calefacció i fred, entre altres temes.

Per la seva banda, el III Congrés d'Empreses Instal • ladores del País Basc presentarà diverses ponències sobre temes com el dimensionat de les instal·lacions per a subministrament d'aigua, segons CTE, la situació dels instal·ladors de fontaneria, i el càlcul i disseny d'instal lacions de sanejament, entre d'altres.

La fusta: material de construcció sostenible

En paral·lel al saló, durant els dies 15 i 16 d'abril, tindrà lloc el III Simposi Internacional d'Arquitectura i Construcció en Fusta, Egurtek, a les instal·lacions de BEC Convencions. Aquest Simposi es complementa amb una àrea expositiva de Construlan, on visitants i congressistes podran descobrir les diferents aplicacions i investigacions sobre la construcció en fusta, així com activar les seves relacions comercials.

L'objectiu d'Egurtek és difondre les qualitats de la fusta i promoure el seu ús com a material de construcció sostenible entre els professionals de l'arquitectura i l'enginyeria.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis