Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El mueble en kit natural y fácil de montar
Tots els productes de Astigarraga estan realitzats en fusta massissa que prové de plantacions controlades

El moble en kit natural i fàcil de muntar

Font: Astigarraga Kit Line08/02/2010

8 febrer 2010

Per Astigarraga Kit Line la fusta ho és tot: la seva matèria primera, el seu producte acabat i també la seva imatge davant del client. Per aquesta raó la empresa de Aizpeitia controla des de la plantació del 'pi insignis' en els boscos que explota fins a la presentació final del producte, passant per totes les fases d'un procés, base de la seva qualitat i garantia per al client final.

El 'pinus insignis', característic de la regió atlàntica i molt estès al País Basc, és l'arbre que serveix a Astigarraga Kit Line de base per a tot el seu procés industrial. En les seves plantacions forestals, s'afavoreix i vigila el creixement dels arbres, i només es talen quan la seva vida està pràcticament esgotada. A partir d'aquest moment es passa a regenerar el bosc, repoblada amb noves plantacions.

Una mostra d'aquest compromís és el certificat PEFC (Gestió Forestal Sostenible) que garanteix una explotació forestal respectuosa amb els recursos naturals, assegurant el futur del sector. Aquest certificat acredita l'origen de la fusta i el seu tractament d'acord amb pràctiques segons normes establertes per protegir el medi ambient. A Astigarraga creuen en la fusta com a material ecològic, reciclable i biodegradable.

Les prestatgeries decoratives de la sèrie Basik incorporen caixes de fibra natural
Les prestatgeries decoratives de la sèrie Basik incorporen caixes de fibra natural.

Del tronc a la taula i de la taula a casa

A Astigarraga la tala de boscos controlats es complementa amb la reforestació. A partir de troncs seleccionats en el seu moment òptim de creixement s'inicia la seva transformació en les seves pròpies serradores fins a obtenir taules uniformes, a punt per mecanitzar. Així neix el seu mobiliari, a punt per muntar, sempre de fusta massissa. Un cop tractada la matèria primera, el següent procés de fabricació és el mecanitzat, per al qual es compta amb l'última tecnologia. Després d'aquest, es realitza el tintat i envernissat, gràcies al qual ofereix gran varietat de colors i acabats, aplicats en un procés ecològic que minimitza l'impacte ambiental. La durabilitat d'aquests acabats, obtinguda gràcies a l'alta qualitat dels vernissos i al nombre de capes aplicades, és un tret diferenciador del mobiliari en kit d'Astigarraga.

Un cop superats els controls de qualitat, els productes són embalats en paquets plànols, aprofitant al màxim l'espai, i passen als magatzems informatitzats de l'empresa fins a sortir cap al seu destí.

La sèrie Nova Mel, amb una gamma completa de mides i colors, ofereix grans possibilitats de decoració i ordenació amb prestatgeries...
La sèrie Nova Mel, amb una gamma completa de mides i colors, ofereix grans possibilitats de decoració i ordenació amb prestatgeries, portes i calaixos de fusta massissa.

Tots els productes de Astigarraga estan realitzats en fusta massissa que provenen de plantacions controlades. Mitjançant processos respectuosos amb el medi ambient, aquesta fusta es transforma en mobles en equip, fàcils de muntar i conservant tota la qualitat natural de la fusta. El catàleg de l'empresa guipuscoana comprèn una àmplia gamma de prestatgeries, prestatgeries murals, taules, ampollers, cavallets, caixes decoratives, sabaters, dormitoris i mobles auxiliars.

Les prestatgeries d'Astigarraga, de 22 mm de gruix, estan tenyides i envernissades en 4 capes. Totes elles, construïdes sota la normativa UNE 11016:1989, compten amb una alta resistència al pes i gran capacitat de càrrega. Per exemple, les prestatgeries decoratives de la sèrie Basik incorporen caixes de fibra natural. Tenen 7, 6 i 4 lleixes de 81,5 centímetres d'ample regulables en alçada al prestatge i una capacitat de càrrega per prestatge de 48 quilos. Així mateix, la sèrie Basik disposa d'una sòlida i estable estructura de fusta massissa amb laterals trepats. Les caixes, de fibra natural, compten amb tirador de fusta i poden decorar qualsevol moble de la llar. Estan disponibles en diversos colors: natural, rosa, blau o verd.

Per la seva banda, la sèrie Nova Mel, amb una gamma completa de mides i colors, ofereix grans possibilitats de decoració i ordenació amb prestatgeries, portes i calaixos de fusta massissa. Les lleixes resisteixen fins a 50 quilos de pes. El moble està encaixat en els laterals, el que garanteix una sòlida i estable estructura.

El model Spacio també ofereix una gamma completa de mides i colors, amb 4 opcions diferents de prestatgeries murals amb acabats d'estil clàssic i juvenil, adaptant-se a qualsevol racó de la llar. Disposen de fixació a paret invisible i una capacitat de càrrega per prestatge de 45 quilos.

Nous ampollers

Una de les principals novetats dins del catàleg d'Astigarraga són els ampollers en kit. Per exemple, la sèrie Rioja-9, compta amb un gruix de 17 mm. Mesura 32,5 centímetres d'alt, 42 d'ample i 22 de fons i té capacitat per a 9 ampolles. Aquest model es presenta sense envernissar però preparat tant per pintar com per envernissar i és de fàcil muntatge, sense ferramentes. Unint diversos ampollers amb tubillón, es pot realitzar un boteller evolutiu.

Per la seva banda, el boteller sèrie Kate-16, de 22 mm de gruix, mesura 30 centímetres d'alt, 68,8 d'ample i 27 de fons. Té capacitat per a 16 ampolles. Preparat per pintar i envernissar, aquest boteller és apilable.

Unint diversos ampollers Rioja amb tubillón, es pot realitzar un boteller evolutiu
Unint diversos ampollers Rioja amb tubillón, es pot realitzar un boteller evolutiu.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis