Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera pone en marcha su 'Plan de Exportación de Productos de Madera 2010'

Confemadera posa en marxa el seu 'Pla d'Exportació de Productes de Fusta 2010'

01/02/2010

1 febrer 2010

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) en el seu suport a la internacionalització de les empreses del sector de la fusta i el moble presenta les activitats de promoció exterior previstes en el Pla d'Exportació de Productes de Fusta 2010, que organitza amb el suport de l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX). Segons l'organització "en moments com l'actual és necessari que les empreses del sector assumeixin la seva sortida al mercat exterior com una estratègia fonamental a tenir en compte en la model empresarial i una necessitat davant la situació del mercat domèstic".
La primera activitat que contempla el Pla d'Exportació és una participació agrupada a la Fira ZOW a Bad Salzuflen (Alemanya) del 8 al 11 de febrer. Tradicionalment aquesta fira destaca per una àmplia cobertura de tots els grups de productes rellevants per al sector de la indústria auxiliar del moble. Seguidament, Confemadera estarà present del 18 al 21 de febrer a la Fira Quadrum Treu a Bolonya (Itàlia), referent internacional pel sector de marcs per a quadres, motllures i indústries afins.
A més de les participacions agrupades, el Pla d'Exportació inclou la realització de missions comercials directes a mercats en forta expansió, com el Marroc, Tunísia i Algèria; Síria i Jordània, i Rússia i Kazakhstan, en les quals es coneixeran de primera mà les peculiaritats i les possibilitats que per al sector espanyol de la fusta poden tenir aquestes destinacions. Així mateix, s'organitzaran tres missions d'estudi a la Costa Oest dels EUA, Turquia i Argentina, i també una missió comercial inversa de compradors i periodistes estrangers a la fira Construtec a Madrid.
D'altra banda, es realitzarà la versió en anglès de la web corporativa de la Federació Espanyola del Envàs de Fusta i els seus Components (Fedemco), a més d'una campanya de publicitat de Google Internacional i una campanya de publicitat i comunicació en mitjans.
Finalment, Confemadera editarà material promocional i potenciarà la presència a Internet del projecte 'Portes d'Espanya' i del propi Pla d'Exportació a través del web Exportmadera.com, i participarà en la sisena edició de la Jornada Internacional sobre Logística, preparació i subministrament de biomassa per a usos energètics de l'Associació Espanyola de Recuperadors de Fusta, ASERMA.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis