Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnología de fibras flexibles contra la cuota de desperfectos
Nou Mink Care-System de Mink-burst per al suport (transport) i lliscament acurat de superfícies delicades

Tecnologia de fibres flexibles contra la quota de desperfectes

Redacció August Mink16/04/2009

16 abril 2009

Les maquinàries per a la mecanització de xapes (punxonadores) fa des de diversos anys taules dotades de fibres flexibles per a la protecció superficial de la peça de treball. Durant el mecanitzat es fa tot el possible per evitar desperfectes i protegir superfícies delicades de la peça de treball. No obstant això, es descuida en els següents passos del procés, per exemple, en línies de muntatges, aquesta protecció causa esgarrapades, bonys o altres danys. La conseqüència: la quota de desperfecte augmenta.
L'estratègia en l'actualitat per evitar desperfectes no ha aconseguit encara l'efecte de millora desitjat. Les taules de muntatge en part vénen equipades amb catifes enganxades o es doten amb poliestirè expandit o mantes de goma. Aquestes solucions generen els següents problemes: en les catifes es poden assentar encenalls i peces petites les quals a vegades poden ratllar superfícies delicades. El poliestirè produeix calor de fricció causant taques opaques en peces envernissades o revestides. Les mantes de gomes posseeixen coeficients de fricció molt alts, els quals dificulten la manipulació i transport següent sobre les taules de muntatge.
Mink Care-System

El Mink Care-System consisteix en innombrables fibres flexibles sobre les quals es realitza un suport absolutament fiable de béns delicats. El subministrament d'aquestes taules de raspalls estandarditzades i molt econòmiques es realitza en cartonatge pràctic. Un cartró conté 20 elements de taules de raspalls que equivalen a un metre quadrat de superfície. La base dels elements, injectada en plàstic, es compon de polipropilè un material amb una resistència química molt alta. Al costat del material de les fibres poliamida s'aconsegueix una relació òptima de qualitat preu. El termini de lliurament és de pocs dies laborables. Més avantatges són els 6 forats de fixació per a un ràpid muntatge de desmuntatge dels elements. La base de les taules de raspalls és flexible i facilita una adaptació a superfícies arquejades i corbades. La possibilitat d'intercanvi parcial d'elements ofereix una reducció important de temps i cost a l'hora del muntatge i desmuntatge.

El material de les fibres poliamida disponible en diferents alçades i diàmetres facilita una adaptació a nombroses exigències. Fibres curtes i dures per a peces pesades, fibres toves per superfícies delicades o fibres llargues per a béns que inclouen ferramentes (p. ex. Portes ja dotades amb frontisses, passadors o mànecs). Tots els bancs o taules de treball ja existents es poden equipar ràpida i econòmicament amb el sistema acurat i flexible del Mink Care-System.

L'allotjament sobre el Mink Care-System elimina l'origen del problema i la quota de desperfecte resultant
A la superfície de bancs o taules de treball així com en llocs de muntatge s'acumula brutícia. Cargols o encenalls passen de ser inadvertits i poden embrutar o danyar béns valuosos augmentant la quota de desperfecte. La superfície de fibres, però, no està tancada ni rígida sinó "oberta i flexible". Peces petites, com cargols i claus o brutícia i encenalls cauen entre les fibres i no danyen la superfície dels béns que s'estan processant sobre de la taula de raspalls. La superfície està fiablement protegida. Els espais on s'acumula la brutícia es poden netejar fàcilment amb aire comprimit o aigua.

L'allotjament puntual sobre les innombrables fibres genera al mateix temps una reducció del coeficient de fricció i alleugereix el moviment dels béns. La reducció del coeficient de fricció porta a més a la següent avantatge: el moviment de béns sobre catifes o poliestirè provoca una calor de fricció temporal molt alt. Causant en la superfície envernissada o revestida de béns taques opaques. L'allotjament sobre el Mink Care-System elimina l'origen del problema i la quota de desperfecte resultant.

L'empresa disposa de la possibilitat de compaginar les exigències especials als productes estandarditzats com, per exemple, la posició de les fibres, diferents materials de fibra, diferents resistències tèrmiques i la coloració de les fibres per identificar posicions determinades sobre la taula de raspall. Un altre avantatge és la reducció de soroll. El muntatge del processament de peces de xapa sobre taules de treball amb superfícies metàl·liques o de fusta produeix de vegades soroll. L'ús de fibres comporta una reducció del soroll i augmenta així la qualitat del lloc de treball.

Alternativa a les solucions convencionals

Per la seva banda, la signatura Mink-burst oferta per les fibres flexibles una alternativa a les solucions convencionals. Dissenys existents es poden equipar sense problemes, una tendència que mostra la demanda creixent. Els processos de millora contínua cobren cada vegada més un important paper en la indústria. L'objectiu de Mink-burst és ser un proveïdor de qualitat fiable i actuar amb les seves innovacions com a soci de desenvolupament eficaç. En el sector del subministrament de peces de recanvi ofereix mitjançant Mink-burst una bona relació qualitat-preu al client.
Sobre Mink-burst

L'empresa Mink-burst es va especialitzar fa més de 30 anys en raspalls tècnics de qualitat superior. Fabricant de la tecnologia de punxonat i clavat de fibres, disposa d'un parc de màquines únic en aquest sector. L'empresa familiar amb seu a Göppingen-Jebenhausen (Alemanya) atén amb més de 180.000 diferents solucions de raspalls tècnics a més de 14.000 clients arreu del món.

L'ampli assortiment de raspalls tècnics es classifica en la gamma estàndard així com la gamma de fabricació especial. La sèrie estàndard s'adapta mitjançant sistema modular ràpida i econòmicament a les exigències del client i es subministra en el termini de set dies laborables. Entre una gran varietat de bases de raspall es tria el suport que es completa amb el camp de fibres corresponent. En el cas que no es trobi una solució estàndard es passaria a una fabricació especial.

L'objectiu de Mink-burst és sensibilitzar sobre la utilització de les polifacètiques fibres en totes les parts on es requereix flexibilitat, de vegades amb sorprenents resultats. A causa de la capacitat d'adaptació de les fibres flexibles, els raspalls tècnics es converteixen en una alternativa econòmica per a tots els processos de millora a l'hora de protegir superfícies.

Innombrables fibres flexibles suporten fiablement béns amb superfície delicats
Innombrables fibres flexibles suporten fiablement béns amb superfície delicats.

Empreses o entitats relacionades

August Mink GmbH & Co. KG - Fabrikation Technischer Bürsten - Mink Bürsten

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    16/10/2024

  • Newsletter Madera

    09/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis