Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se celebra la segunda edición de los premios ‘Vivir con madera’

Se celebra la segona edició dels premis 'Viure amb fusta'

30/10/2008

30 octubre 2008

La segona edició dels premis ‘Viure amb Fusta 2008’ s'emmarquen dins del conjunt d'iniciatives engegat pel projecte ‘Viure amb Fusta’ per difondre les múltiples propietats i usos de la fusta com a material clau per a l'hàbitat del segle XXI.
El premi ‘Viure amb fusta 2008’ per a professionals i estudiants d'arquitectura, interiorisme i disseny, és un projecte que s'emmarca en el Consell Español de la Promoció de la Fusta i l'Estratègia Europea de la fusta ‘Roadmap 2010’, iniciada per la patronal europea de la fusta CEI-Bois. A Espanya, Viure amb Fusta està liderat per la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera.
El concurs contempla les següents categories: Premio ‘Viure amb Fusta 2008’ a la millor aplicació de la fusta a l'arquitectura, Premio ‘Viure amb Fusta 2008’ a la millor aplicació de la fusta a l'interiorisme i la decoració, Premio ‘Viure amb Fusta 2008’ a la millor aplicació de la fusta al disseny de mobiliari o objectes.
En cadascun dels apartats professionals els premis tindran una quantia de 7.000 .
El termini de lliurament per a la presentació de candidatures finalitzarà a les 14.00 del dimecres 19 de novembre de 2008. Les candidatures es lliuraran al domicili d'Arquinfad -Plaça dels Angels, 5, Barcelona.

Autor: Stephanie McKendrick
Autor: Stephanie McKendrick.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis