Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Feim apoya un consumo responsable de madera

Feim recolza un consum responsable de fusta

14/10/2008

14 octubre 2008

Olga Moro-Coco, gerent de Feim-Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta-, va participar com a ponent en l'acte de llançament de la Xarxa Ibèrica de Comerç Forestal, convocat per WWF-Adena en el Saló de la Construcció Construtec 2008. La seva presentació va versar sobre l'actual disposició dels industrials espanyols del sector de la fusta a assumir un consum responsable de matèria primera.
Imagen
La WWF Xarxa Ibèrica de Comerç Forestal (WWF RIbCF) és l'eina de WWF a Espanya i Portugal que facilita a les empreses exercir un consum informat i responsable de fusta, paper i suro. La Xarxa aspira a ser un instrument eficient que enforteix l'activitat i imatge corporativa de les empreses que col·laboren amb l'organització ecologista en la lluita contra les tales il legals, la desforestació i el canvi climàtic.
La gerent de Feim advocar per potenciar la imatge de la fusta com a recurs natural i renovable enfront d'altres materials menys respectuosos, i va suggerir al seu auditori plantejar diverses reflexions, segons ell interessants per potenciar i fomentar el consum responsable dels productes de la indústria de la fusta: segons Olga Moro-Coco, és urgent preguntar-se si el consumidor final coneix a dia d'avui què signifiquen els segells de certificació forestal i si són conscients que més fusta significa menys C0 2 a l'atmosfera.
Als industrials convé convèncer-los que la certificació forestal dota de valor afegit als seus productes, però òbviament les empreses necessiten mecanismes fiables i veraços que garanteixin als seus clients l'origen de les seves matèries primeres i semielaborats.
En conclusió, segons el parer de la gerent de la Federació, la Xarxa Ibèrica de Comerç Forestal és una eina útil per canviar la imatge del sector de transformació de la fusta.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis