Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aefam participa por primera vez en Construtec

Aefam participa per primera vegada en Construtec

05/09/2008

5 setembre 2008

Aefam, l'Associació Espanyola de Fabricants i Arrendadors de Construccions prefabricades modulars, acudirà amb estand propi a la desena edició del Saló Construtec. Amb la seva assistència, l'associació pretén reforçar la seva imatge dins del sector i donar-se a conèixer a aquelles empreses, tant espanyoles com estrangeres, que encara no han pres contacte amb ella.

Des del seu naixement, el febrer de 2007, Aefam s'ha convertit en el principal punt de trobada del sector, així com en el seu representant i interlocutor amb els diferents organismes públics i privats. En aquest sentit, un dels objectius actuals de l'associació passa per impulsar un major i millor coneixement de les construccions modulars de cara als diferents agents socials. És a dir, Aefam vol conscienciar als diversos actors del mercat de l'important paper que exerceixen aquest tipus d'edificacions, alhora que ha assumit el compromís de rellançar la imatge d'un sector en ple creixement al nostre país.

En l'actualitat l'associació compta amb tretze membres i continua amb les portes obertes perquè qualsevol arrendador o fabricant d'estructures prefabricades modulars que ho desitgi pugui unir-se a elles. En efecte, a dia d'avui ja hi ha altres empreses en cartera que han demanat la seva incorporació el que suposa una mostra més de la bona acollida que està tenint l'organització.

Així mateix, Aefam aprofitarà la fira, a la qual també acudiran alguns dels actuals associats, per celebrar la seva pròxima Assemblea General el dia de 8 d'octubre.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes y Arrendadores de Construcciones Prefabricadas Modulares
Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    16/10/2024

  • Newsletter Madera

    09/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis