Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La plataforma tecnológica Aqua Moble de Aqua eSolutions, con las pequeñas empresas industriales del mueble

La plataforma tecnològica Aqua Moble d'Aqua eSolutions, amb les petites empreses industrials del moble

Redacció Interempreses13/11/2007

12 novembre 2007

L'Associació Empresarial de Recerca Centre Tecnològic del Moble i la Fusta (CETEM) va néixer el 1994 per donar suport a les Pimes industrials del moble de la Regió de Múrcia per tal de millorar la competitivitat dels associats. Avui, CETEM es constitueix com el departament I + D + i de petites empreses fabricants de mobiliari que no poden pagar els seus propis projectes tecnològics Per això, el centre ha adoptat la plataforma tecnològica Aqua Moble, comptant amb la dilatada experiència en implantacions de Aqua eSolutions , empresa fabricant de solucions de gestió empresarial.

"El retard tecnològic històric d'Espanya ha limitat el nostre progrés", assegura Sebastià Santa, responsable del departament d'Informàtica de CETEM. Segons explica, el sector de la fusta i el moble era "incapaç de gestionar sense una eina adequada totes les variants que s'obtenen en manejar els mòduls que es produeixen. Els milers de referències que es generaven eren inabordables, el que alentia el cicle productiu, demanava més personal per a una mateixa tasca i, en la majoria de les ocasions, impossibilitava l'satisfer les necessitats dels clients, que exigeixen baixos costos i terminis de servei cada vegada més reduïts ".

Aqua Moble, tecnologia desenvolupada per Aqua eSolutions, col·labora amb les empreses associades a l'hora d'abordar tasques de gestió específiques d'aquest sector, com l'extensa gamma de colors i referències generades, "aportant avantatges i millorant el rendiment de les mateixes".

Empreses o entitats relacionades

Aqua eSolutions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

    Línea de aserrado para fabricacion de tablas de palets - Wood-Mizer TVS HD

  • Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

    Lijadora para superfícies no planas - Format4 Finebrush

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    04/09/2024

  • Newsletter Madera

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis