Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera Hábitat organiza una jornada sobre la correcta aplicación de la norma NIMF15

Confemadera Hàbitat organitza una jornada sobre la correcta aplicació de la norma NIMF15

10/05/2013

10 de maig de 2013

La Confederació Espanyola d'empreses de la Fusta (Confemadera Hàbitat) va celebrar el passat 7 de maig a Madrid una jornada tècnica, emmarcada dins del programa formatiu finançat pel Fondo Social Europeu (FSE) i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (Magrama), sobre la nova ordre relativa a la norma tècnica fitosanitària per a envasos i embalatges, NIMF15, amb l'objectiu de donar a conèixer tots els canvis i resoldre els dubtes que puguin sorgir sobre l'aplicació dels nous requisits establerts per aquesta ordre que entrarà en vigor el proper 1 de juliol.

Imagen

En la jornada, amb 34 assistents entre presencials i online, ha participat Carmen Díaz, cap de Servei de Coordinació Fitosanitària de la Sotsdirecció General de Sanitat i Higiene Vegetal i Forestal del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (Magrama), que ha explicat les novetats de l'Ordre AAA/458/2013 d'11 de març, publicada el passat 22 de març en el BOE, per la qual s'estableix la norma tècnica fitosanitària que han de complir els embalatges de fusta i on es regula el règim d'autorització i registre dels operadors d'embalatges de fusta.

Després d'una petita introducció sobre els orígens d'aquesta normativa i la seva aplicació a nivell nacional, Díaz es va centrar en l'anàlisi dels nous requeriments més significatius de l'ordre tals com els estudis de caracterització de les càmeres, el requeriment de calibratge de sondes eliminant la possibilitat de calibrar usant sonda patró i la modificació en la classificació de certes sancions.

A través d'una presentació didàctica, Díaz va exposar exemples pràctics sobre com s'han de col·locar les sondes, enristrelar i col·locar les piles en les càmeres i sobre el correcte ús de la marca.

Finalment, va informar sobre el nou registre d'operadors que serà de caràcter públic i va posar l'accent en la nova figura dels organismes independents de control i el paper que jugaran en el compliment de la normativa, ja que estàs entitats seran les encarregades de controlar la correcta aplicació de la norma NIMF15.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis