Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera Hábitat asesora a las empresas de la madera y el mueble en prevención de riesgos laborales

Confemadera Hàbitat assessora a les empreses de la fusta i el moble en prevenció de riscos laborals

15/04/2013

15 d'abril de 2013

La Confederació Espanyola d'empreses de la Fusta (Confemadera Hàbitat) ha creat un ‘Punt d'assessorament en prevenció de riscos laborals en el sector de la fusta i el moble’ amb l'objectiu de promocionar la cultura de la prevenció entre els empresaris i els treballadors del sector i donar a conèixer l'existència de la normativa en PRL, a través d'un assessorament personalitzat.

Aquesta acció, finançada per la Fundació per a la Prevenció de Riscos Laborals, forma part de les activitats realitzades, en aquesta matèria, per la Comissió Paritària de Salut Laboral de la Fusta i el Moble formada per Confemadera Hàbitat i les organitzacions sindicals Federació Estatal de la Construcció, Fusta i Afins de CC OO (Fecoma-CC OO) i Metall, Construcció i Afins d'UGT, Federació d'Indústria (MCA-UGT).

A través d'aquest servei empresaris i treballadors pot informar-se sobre l'establiment i planificació d'accions preventives als centres de treball i en les empreses que tingui per fi l'eliminació o reducció dels riscos laborals, adoptant les mesures necessàries, tant en la correcció de la situació existent, com en l'evolució tècnica i organitzativa de l'empresa. Així mateix s'assessora sobre el control de riscos i la correcta planificació de la prevenció, així com recomanacions relacionades amb diferents aspectes de la seguretat: tractament de riscos, conductes posturals, l'ordre, la neteja, els treballs en altura, la manipulació manual de càrregues i la utilització dels equips de protecció individual (EPIS).

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis