Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘El Arbol es Vida’ da sus primeros pasos en Cantabria

‘L'Arbol és Vida’ dóna els seus primers passos a Cantàbria

06/03/2013

6 de març de 2013

El secretari general i la sotssecretària de la Confederació Espanyola d'empreses de la Fusta (Confemadera Hàbitat), Francesc de Paula Pons i Beatriz del Castillo, respectivament, juntament amb el president de l'Associació Càntabra d'Empresaris de la Fusta i del Comerç del Moble (ACEMM), Luis Vicente Palazuelos, es van reunir el passat 27 de febrer a Santander amb el director general de Montes i Conservació de la Naturalesa del Govern de Cantàbria, Francisco Javier Manrique, amb la finalitat de presentar-li el projecte ‘L'Arbre és Vida’ i buscar les possibles vies de col·laboració en el seu desenvolupament en aquesta regió. En la reunió van participar també el catedràtic d'Enginyeria Forestal i del Mitjà Natural de la Universitat Politècnica de Madrid, Javier Zazo.

Imagen

El representant del Govern regional va manifestar el seu interès per participar en aquesta iniciativa, promoguda per la Fundació Espanyola de la Fusta i Confemadera Hàbitat, que consisteix en el desenvolupament d'un programa de conscienciació mediambiental inclòs en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat 2012 com a esdeveniment d'excepcional interès públic, que preveu la plantació de 10 milions d'arbres per tot el territori espanyol i la finalitat principal del qual és promoure la cultura de l'arbre. Aquesta fórmula de col·laboració públic-privada permet als patrocinadors de l'esdeveniment beneficiar-se dels màxims incentius fiscals. Manrique va mostrar molt bona disposició a la plantació d'arbres a Cantàbria en el marc d'aquest projecte i s'ha compromès a recolzar aquesta iniciativa a la regió i a col·laborar en la identificació i selecció de les zones a plantar.

La reunió va servir també per tractar altres temes d'interès sectorial i plena actualitat, com són la imminent entrada en vigor de la diligència deguda i les reivindicacions dels empresaris en relació amb el transport forestal.

El sector a Cantàbria

El sector de la fusta i el moble compta amb un important pes a Cantàbria, amb 367 empreses, que donen ocupació directa a més d'1.300 persones i generen una xifra de negoci anual de 103, 5 milions d'euros. A més, aquesta regió posseeix una important riquesa forestal. L'engegada del projecte a la zona possibilitarà promoure l'ocupació local en les actuacions que es duguin a terme.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis