Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera Hábitat apuesta por la internacionalización en el norte de África y Latinoamérica

Confemadera Hàbitat aposta per la internacionalització en el nord d'Àfrica i Llatinoamèrica

29/01/2013

29 de gener de 2013

L'Institut Español de Comerç Exterior (ICEX) acaba d'aprovar el Pla Sectorial d'Exportació de l'any 2013 presentat per la Confederació Espanyola d'empreses de la Fusta (Confemadera Hàbitat), amb el qual es persegueix oferir a les empreses del sector de la fusta i el moble noves oportunitats de negoci i noves vies d'accés als mercats internacionals. Aquest any, entre els mercats objectiu de les missions comercials estan el Marroc, Algèria, Panamà, República Dominicana, Colòmbia i Emirats Àrabs.

Imagen

El pla contempla a més la participació agrupada en la fira Frame Artexpo de Milà, que se celebrarà al març, i reprèn una activitat nova realitzada per primera vegada en 2012 que consisteix en la prospecció de mercats mitjançant el rastreig de la competència internacional, amb la finalitat d'ajudar a les empreses a identificar als seus principals competidors als mercats seleccionats i a conèixer les seves estratègies comercials, canals de distribució, clients i altra informació d'interès. Els mercats potencials d'estudi són el Marroc, Algèria, Mèxic, Brasil, Xile, Perú, Colòmbia, Rússia, Ucraïna i Turquia.

Confemadera Hàbitat coordina i desenvolupa el Pla Sectorial d'Exportació amb el finançament de l'ICEX des de 1997, amb el qual es duu a terme la promoció dels productes de fusta espanyols en l'exterior, a través de les diferents accions que ho conformen.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis