Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera fomenta la incorporación de las TIC entre las pymes con cursos online

Confemadera fomenta la incorporació de les TIC entre les pimes amb cursos online

10/01/2013

10 de gener de 2013

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) està desenvolupant un Pla de Formació Online en negoci electrònic, cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i el Fons Social Europeu, pertanyent al Pla Avança 2, amb la finalitat de millorar les competències dels treballadors del sector fusta, moble i indústries auxiliars en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), així com adquirir els coneixements necessaris per implantar models de negoci electrònic.

Els objectius específics d'aquest Pla són: aprofitar les possibilitats que ofereix Internet i les xarxes socials com a eina de promoció i venda, utilitzar les TIC per ampliar els canals de comercialització de productes/serveis i establir noves estratègies empresarials de màrqueting online, conèixer el funcionament de la signatura electrònica i les seves aplicacions en l'empresa, conèixer nous models de negoci a desenvolupar amb les tecnologies de la informació i comunicació, i aportar a l'alumnat els coneixements necessaris per dur a terme les transaccions i tràmits digitals entre empreses i amb les administracions públiques a través de l'ús de la factura electrònica i el certificat digital.

Els cursos, que tenen una durada de 60 hores cadascun, estan dirigits a treballadors de pimes –menys de 250 empleats–, treballadors de micropymes –menys de 10 empleats– i autònoms. Tots pertanyents al sector de la fusta i el moble –inclosa venda de mobles de fusta– i indústries auxiliars. La data límit d'inscripció als cursos, totalment gratuïts, és el 13 de febrer de 2012.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis