Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cofides presenta instrumentos de financiación para impulsar la inversión en el exterior

Cofides presenta instruments de finançament per impulsar la inversió en l'exterior

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera, que representa a 30 associacions territorials i subsectoriales de tota Espanya, va celebrar a primers d'octubre el seu Comitè Executiu on la Companyia Espanyola de Finançament del Desenvolupament, Cofides va exposar els instruments de finançament que disposa per impulsar els projectes d'inversió de les empreses espanyoles en l'exterior.

El president de Cofides, Salvador Marín, va donar a conèixer les diverses opcions de finançament mitjançant participacions en capital, productes propers al capital i préstecs ordinaris que ofereix Cofides per recolzar la sortida a l'exterior de les empreses de la fusta i el moble.

Imagen

Per a això aquesta societat utilitza, d'una banda, els seus propis recursos per finançar projectes d'inversió en països emergents o en desenvolupament i, per un altre, gestiona fons per compte de l'Estat creats per finançar projectes d'inversió en l'exterior amb independència del grau de desenvolupament del país destino del projecte. En total, Cofides posseeix una capacitat de mobilització de recursos superior a 1.500 milions d'euros.

Marín va destacar la importància de les pimes a Espanya, “la competitivitat de les empreses d'un país determinen la del propi país, així com el dinamisme de l'activitat empresarial, el creixement i l'ocupació. En una economia com l'espanyola –continua Marín-, caracteritzada per un pes elevat de les petites i mitges empreses, la competitivitat de les mateixes és fonamental i per tant la seva internacionalització”.

Segons el president de Confemadera, Francis Huidobro, “el procés d'internacionalització de les empreses del sector de la fusta i el moble es presenta ara més que mai com un aspecte bàsic a tenir en compte en l'estratègia empresarial i una necessitat davant la situació del mercat domèstic. Instruments com els quals ofereix Cofides —continua Huidobro— faciliten els processos d'internacionalització, afavorint el creixement de les empreses i la seva competitivitat”.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis