Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera presenta los resultados de un proyecto para el sector de la madera en Egipto

Confemadera presenta els resultats d'un projecte per al sector de la fusta a Egipte

03/10/2012

3 d'octubre de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (Confemadera) ha presentat al Caire els resultats del projecte d'Innovació i Competitivitat per al Sector de la Fusta d'Egipte (Icef), desenvolupat en el marc del programa de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (Aecid), de suport als Centres de Transferència Tecnològica i d'Innovació (TIC) del país egipci. En la jornada van participar l'Institut Tecnològic del Calçat i Connexes, (Inescop), l'Associació d'Investigació de la Indústria Agroalimentària (Ainia) i la Fundació Tecnalia Research & Innovation (Tecnalia), detallant els assoliments dels seus programes en els sectors del cuir i peletería, l'alimentació i la tecnologia respectivament.
L'obertura de l'acte va ser a càrrec de l'Ambaixador d'Espanya a Egipte, Fidel Sendagorta, del ministre d'Indústria i Comerç Exterior d'Egipte, Hatem Saleh i del president del Comitè d'Indústria i Energia, Tarek Mostafa.

Confemadera va presentar els resultats de les accions desenvolupades durant el transcurs del projecte, des del seu començament al març de 2009, entre els quals es troba la identificació de necessitats del sector a través d'un estudi qualitatiu en les empreses del sector del moble a Egipte que ha permès identificar les necessitats immediates de les empreses.

En el marc del projecte es va realitzar també un estudi comparatiu amb empreses espanyoles, a través del com els centres tecnològics del moble a Egipte van visitar el Centre Tecnològic del Moble i de la Fusta de Múrcia (Cetem), així com diferents empreses de la regió. Tot això amb l'objectiu d'afavorir la formació dels treballadors dels centres tecnològics de Damietta i el Caire, identificant les millors tècniques disponibles i realitzant proves de qualitat i seguretat del producte amb l'objectiu de recrear com a experiència piloto la interacció de les empreses en un context real de treball.

Abans del començament de la jornada la delegació espanyola desplaçada a Egipte va mantenir una reunió amb l'Ambaixador d'Espanya a Egipte i el Ministre d'Indústria i Comerç Exterior egipci. Aquest últim va mostrar el seu interès per la implantació de les empreses espanyoles a Egipte i es va comprometre a facilitar, en la mesura del possible, l'entrada de les mateixes al mercat del país.

foto

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis