Asociación de Profesionales de España en Cerrajería y Seguridad - Miembro de European Locksmith Federation (APECS) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación de Profesionales de España en Cerrajería y Seguridad - Miembro de European Locksmith Federation (APECS)
Jon Arrospide, 14
48014 Bilbao (Bizkaia) Espanya
☎:  +34‑944763333  
w:  www.apecs.es
Associació de professionals manyans

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Asociación de Profesionales de España en Cerrajería y Seguridad - Miembro de European Locksmith Federation (APECS)

Apecs va ser una idea d'associacionisme, cooperació i enteniment entre professionals manyans. La seva creació va ser conseqüència de la inquietud professional del món de la serralleria.
L'any 1983, un grup de professionals del sector manyà decideixen cooperar i unir-se en una associació basada en l'honestedat i l'intercanvi professional per poder promoure l'esperit d'amistat entre membres de la professió repartits per tot l'estat.
La idea va créixer a partir de 1990 i cada dia som més i més socis repartits geogràficament.
Desenes de cursos sobre impressió, caixes, obertures, Internet, automoció, etc., l'organització d'una convenció mundial de manyans que va significar un abans i després per a l'associació, la impressió i traducció de llibres professionals, visites a fàbriques del sector, presentacions de productes per als socis, articles i entrevistes en revistes i premsa especialitzada i moltes més activitats jalonen els vint anys d'història d'aquesta associació que ja va celebrar assemblees en gairebé tots els punts de l'estat.