Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaques i blocs de subjecció

Coromant Capto

Unitats de subjecció: per a refrigerant d'alta pressió

Fotografia de Unitats de subjecció
Per facilitar el subministrament de refrigerant d'alta pressió (HPC), Sandvik Coromant ha incorporat una gamma de portaeines Coromant Capto amb un mecanisme de subjecció per al seu ús en unitats de tall CoroTurn HP estàndard. La combinació de l'HPC i la tecnologia de subjecció de canvi ràpid Coromant Capto proporciona als clients un aprofitament optimitzat de la màquina a través de temps de reglatge i cicles més reduïts.

Dissenyada per als portaeines fixos dels centres de tornejat i torns verticals, aquesta innovació beneficia als fabricants dedicats al mecanitzat de materials d'encenall llarg com les súperaleaciones termorresistentes, el titani, l'acer inoxidable dúplex i l'acer d'alt aliatge. Aquests materials s'utilitzen habitualment en la indústria aeroespacial, la indústria del petroli i del gas, i altres segments de la generació d'energia.

El sistema Coromant Capto per HPC, disponible en les grandàries C5, C6, C8 i C10, no només contribueix al trencament de l'encenall, sinó que també redueix considerablement el temps de canvi i de reglatge de l'eina. Aquestes flexibles eines, de ràpida connexió i senzill maneig per a l'operari,

Dissenyat per ajustar-se a les unitats CoroTurn HP i CoroTurn SL, el sistema està segellat per proporcionar una capacitat màxima de pressió de refrigerant de 200 bar (2.900 PSI).

Les unitats Coromant Capto HP també estan disponibles (dins de l'oferta de solucions especials) com a unitats de subjecció manuals en les grandàries C4, C5 i C6 per a una versió integrada en la torreta, el capçal o la carcassa.