Metalúrgica Cerrajera de Mondragon, S.A. (MCM-UCEM -DOM) - Panys de seguretat

AXESS

Sistema de seguretat per proximitat, sense contacte: obertura mitjançant aproximació de targeta al lector

Fotografia de Sistema de seguretat per proximitat, sense contacte
Axess està dissenyat per a petites i grans instal·lacions. La informació amb major rellevància es troba en la targeta. per això, la gestió se simplifica molt, convertint-la en una gestió de claus i no de portes. Utilitzant targetes es pot realitzar la configuració de les portes i recollir informació dels panys instal·lats (llista d'usuaris d'accés, esdeveniments del personal autoritzat, estat de les bateries, ...).

Es tracta d'un programa global d'accessos basat en la tecnologia RFID. La transmissió de la informació es realitza sense contacte, simplement aproximant la targeta al lector.

El sistema AXESS està disponible en 3 models d'escuts electrònics:

Nano: Prefix grec que indica una reduïda mesura. Nanotecnologia, camp multidisciplinari caracteritzada per la petita dimensió de la matèria amb la qual treballa.

Adapt: L'escut és polivalent. Mínimes dimensions en un escut compatible amb diferents panys i tipus d'accessos: portes de fusta, portes metàl·liques, ...

Slim: Disseny estilitzat en un escut de només 4 cm d'ample. Un escut modern que la seva estètica lligarà a la perfecció amb la decoració de qualsevol espai. Slim és compatible amb alguns panys ja instal·lats el que simplifica la seva instal·lació i minimitza costos d'instal·lació.