SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Magatzems intel·ligents

Schäfer S-Pemat ECO

Sistema de preparació de comandes: aúna un elevat rendiment

Fotografia de Sistema de preparació de comandes
El sistema de preparació de comandes de Schäfer S-Permat Ressò realitza de forma totalment automàtica, fiable i en un temps rècord complexes disposicions de comandes. Paral·lelament, els costos de la inversió són especialment baixos.

La base d'aquest decisiu desenvolupament va ser el provat robot de Licking d'unitats S-Pemat de SSI Sschäfer. El nou S-Pemat Ressò, gràcies al seu disseny per a productes de mitjana i baixa rotació, es pot utilitzar de forma rendible (entre 1 i 350 unitats/articles al dia), suposant un complement ideal per al provat S-Pemat, que cobreix una producció de 50-350 unitats/articles al dia.

El S-Pemat Ressò garanteix una productivitat màxima, així com un flux de material òptim en el magatzem, aconseguint un ràpid processament de les comandes amb un gran nivell de qualitat. En aquest sentit, el nou sistema automàtic de preparació de comandes aúna un elevat rendiment amb una ergonomia exemplar. Sense interrupció del procés de recollida, la reposició d'articles en el S-Pemat Ressò es pot realitzar amb el robot en funcionament.