SFS Group Fastening Technology (Ibérica), S.A.U. Gesipa - Rebladora

Gesipa FireFox

Remachadora pneumàtica: per a rosques remachables fins a M12

Fotografia de Remachadora pneumàtica
Aquesta remachadora ofereix la possibilitat de treballar amb rosques remachables des de M3 fins a M12 i també amb rosques mascle roscadas. La capacitat de col·locar rosques remachables de M12 permet a aquesta remachadora cobrir les expectatives de qualsevol aplicació.

A més incorpora sistemes com la força de tracció preajustada, el cúal significa que la remachadora deixarà d'arrossegar la rosca remachable una vegada aconseguida la força necessària. No sent necessari tornar a ajustar-la per treballar en diferents espessors o quan usem caps de diferent grandària. El control de la força de tracció evita que el material a reblar es danyi en exercir una excessiva força i a més s'evita danyar el pas de rosca de la rosca remachable perllongant aquesta manera la vida útil dels plançons roscats.

L'ajust de la carrera es realitza de forma senzilla i exacta de forma manual mitjançant l'escala marcada en el casquillo moleteado sense necessitat d'eines addicionals. L'escala del casquillo indica exactament la carrera del plançó roscat evitant la possibilitat d'errors d'ajust.

El sistema automàtic d'enroscat comença quan pressionem suaument el plançó roscat contra la rosca. Aquest sistema evita l'incòmode i lent procés de doble gallet. Una vegada el plançó aquesta roscat en la rosca, la introduïm en l'aplicació i mantenim el gallet premut fins que el cicle aquest completat, el plançó queda descargolat i la remachadora lliure per començar un altre cicle.

Un dels objectius d'aquesta remachadora és reduir al màxim el temps de cada cicle de reblat. Això s'aconsegueix amb un simple estrenyi de gallet i el cicle queda completat en un temps mínim.