SFS Group Fastening Technology (Ibérica), S.A.U. Gesipa - Rebladora

PH 2000-BT

Remachadora hidropneumàtica: destaca per la seva alta força d'assentament a pes reduït

Fotografia de Remachadora hidropneumàtica
El model PH 2000-BT és una remachadora hidropneumàtica de Gesipa amb capçal hidràulic (alumini amb superfície de cilindre resistent al desgast) i cilindre pneumàtic (fosa d'alumini a pressió).

El sistema patentat per a l'expulsió de plançons de rebló amb possibilitat d'aspiració del mateix, és parteix integrant de l'eina. L'aire comprimit utilitzat per a l'assentament s'aprofita posteriorment per a l'expulsió automàtica del plançó de rebló. La màquina destaca per la seva alta força d'assentament a pes reduït. Té una aplicació universal amb alt confort de maneig.

La carrera gran d'eina (22 mm) garanteix assentament sense haver d'agarrar de nou i allarga els intervals de farciment d'oli.

Destaca una reculada pneumàtica de l'èmbol amb alta freqüència de treball. La remachadora inclou vàlvula d'accionament amb accionament pneumàtic directe, ràpid i segur.

D'entre els seus accessoris, destaquen els filtres 16/32 BT (en posició de treball); filtres 16/26 BT, 16/42 BT, 16/48 BT (adjuntes); un joc de mordasses N°. 106/8 (muntada); una tovera N°. 8080a (muntada); una tovera N°. 8080b (adjuntes); una clau de muntatge MSU; un tornavís de bola, ample de boca 2,5; una ampolla de farciment amb oli hidràulic; un deflector d'aire (N° 896) (en posició de treball) i manual de manteniment i llista de recanvis.

La màquina pesa 1,9 kg, té una pressió de treball de 6-8 bar i un entroncament de mànega de Ø 6 mm (1/4"). La força d'assentament és de 15.700 N (1.600 kp), la carrera de l'eina de 22 mm i la freqüència de carrera és d'un màxim de 48 per minut.

El model PH 2000-BT té un consum aire de 2,8-3,6 litres per rebló (0,6 litres aire comprimit). S'aplica en el rebló Bulb-Tite per a qualsevol classe de material o de diàmetre.