Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Sandvik S30T y S40T

Qualitats de plaquetes: per al fresat de titani

Fotografia de Qualitats de plaquetes
Sandvik Coromant compta amb dos qualitats de plaquetes per satisfer els exigents requisits del fresat de titani dins dels nous productes inclosos en el CoroPak 10.1. El conjunt de les qualitats S30T i S40T ofereix alts nivells de fiabilitat i de resistència. Ambdues qualitats de plaqueta estan disponibles en una àmplia varietat de maduixes CoroMill en operacions de planejat, fresat en escaire, fresat amb tall llarg i d'alt avanç, així com en avanç axial, perfilat i ranurat.

La qualitat de plaqueta S30T està pensada per aconseguir un fresat productiu en titani. Combina les propietats d'un substrat de metall dur amb microgra amb un recobriment per PVD resistent al desgast. Aquesta composició li confereix talls de tall molt aguts, resistents al desgast i al microastillado, el que fa possible romandre més temps en el tall amb velocitats de tall grans.

Per la seva banda, la premissa que va impulsar el desenvolupament de la qualitat S40T va ser resoldre les situacions de mecanitzat difícils que planteja el fresat de titani. La combinació de metall dur ultratenaz amb un fi recobriment per CVD conforma una qualitat capaç de suportar la vibració i altres difícils situacions de tall durant períodes prolongats en el tall. Un altre avantatge de la qualitat S40T és que presenta característiques de desgast previsibles, el tall de tall es desafilat gradualment en lloc de trencar-se, el que redueix el rebuig de components i el temps d'inactivitat.