SFS Group Fastening Technology (Ibérica), S.A.U. Gesipa - Altres tipus d'eines elèctriques i pneumàtiques

PunchBird

Punzonadora electromecànica: de fàcil maneig

Fotografia de Punzonadora electromecànica
La punzonadora electromecànica PunchBird de Gesipa destaca pel seu fàcil maneig ja que no precisa canvi de sentit de tracció.

És lleugera i té altes prestacions (fins a Ø 35 mm en espessors d'1,5 mm en acer i 1 mm en acer inoxidable). Inclou bateria d'altes prestacions.

L'eina destaca per la seva gran velocitat. Utilitza un sistema de mordasses i tracció innovadors el que permet reduir a mes de la meitat cada cicle en comparació de la competència.

Proporciona una alta fiabilitat perquè el seu control és electrònic, no mecànic. Porta control electrònic de temperatura i sobrecàrrega.

Té una alta eficàcia gràcies a l'enroscador de boles amb menor dispersió d'energia.

Destaca per un equilibrat eficaç gràcies a la posició del centre de gravetat, l'empunyadura ergonòmica i el baix esforç d'operació.

El model PunchBird té un voltatge de 12 Volt DC, una força de tracció de 13.000 N, una carrera de 20 mm i un pes de 2,2 kg amb bateria.

D'entre els seus accessoris destaquen el diàmetre de trepant d'11 mm i 2 dos adaptadors de plançons (UNF 3/8-24 i M10x1). Com a accessoris opcionals pot portar diversos tipus de blocs de punzonado.