Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Nanses, poms i tiradors

Tesa Colección Access

Poms de porta: aplicables a tots els accessos d'un edifici

Fotografia de Poms de porta
La col·lecció de poms de porta Access de la marca TESA consta de quatre models amb un disseny d'avantguarda: Coma, Lluna, Mira i Neva.

Aquesta gamma pot utilitzar-se en tots i cadascun dels accessos d'un edifici, fins i tot aquells amb un sistema de control d'accessos. Així mateix, són aplicables en vies de fuita, on es combinen amb cilindres d'alta seguretat i es col·loquen sobre diferents tipus de portes. La col·lecció Access ofereix solucions integrals i completes per a totes aquelles aplicacions que són necessàries, tant als edificis residencials com en els institucionals (oficines, universitats, hotels, palaus de congressos, etc.), dotant alhora aquests espais de disseny i funcionalitat. Així, les seves formes ergonòmiques i el seu innovador mecanisme interior permeten una obertura suau i còmoda.

Els poms Access s'apliquen en portes metàl·liques, en reposició d'altres models, en portes tallafocs i de cristall, en vies de fuita i en portes amb control d'accés. D'igual manera, l'exclusiu mecanisme interior de Coma, Lluna, Mira i Neva fa que siguin panys molt robusts i resistents. El seu material, el seu guiat al llarg de tot el tub i el seu suport permeten una fixació duradora i resistent.

Basat en un mecanisme Pull-Push (tirar-empènyer) un nou pany de la Col·lecció Access, que es presenta en els models Kurve i Arkitek, requereix molt poca força per a l'obertura, per la qual cosa és ideal per a residències d'ancians, oficines, persones discapacitades, nens,…

Es pot col·locar tant horitzontal com verticalment, és aplicable a portes de fusta, metàl·liques, de cristall, així com en les quals vulguem controlar l'accés mitjançant un cilindre electrònic. Es poden combinar amb els models Mengi, Lluna, Mira, Neva i Block i es presenten en els 5 acabats bàsics: LP (llautó polit), LM (llautó mat), CM (crom mat), CR (crom brillo) i NS (níquel setinat).