SMW Autoblok Ibérica, S.L. - Plats per a torns

SMW-Autoblok TS

Plats amb embranzida axial activa: d'alta precisió

Fotografia de Plats amb embranzida axial activa
Smw-Autoblok compta amb una àmplia gamma de plats amb embranzida axial actiu ideals quan en la peça a mecanitzar s'han d'obtenir unes estretes toleràncies de paral·lelisme i perpendicularidad. Aquests plats realitzen l'amarri de la peça en 3 fases: primer centren la peça, després tiren de la mateixa cap a enrere per portar-la contra un suport fix i finalment transmeten la força d'amarri necessària per suportar les forces de cort. En ser el moviment d'amarri i el d'embranzida axial seqüencials i independents, s'aconsegueixen els millors resultats quant a precisió.

A més, els plats TS pertanyen a la sèrie Proofline de Smw-Autoblok, és a dir, són plats hermètics de baix manteniment la qual cosa els permet mantenir una alta precisió i repetibilidad en el temps.

Smw-Autoblok disposa dels plats TS en catàleg, i per tant en estoc, per a una gran varietat de solucions: 2, 3 o 6 arpes, arpes rígides o flotants (fins a 12 punts de contacte), amarri autocentrante o autocompensante, amb sistema de canvi ràpid d'arpes paletizado o encasti en creu.

Els plats TS, com tots els plats de Smw-Autoblok, disposen d'un pas central que es pot utilitzar per al subministrament de taladrina per a neteja d'encenalls de la zona d'amarri i/o per a pas d'aire per detectar la càrrega correcta de les peces en línies automatitzades.

Grandàries disponibles des de Ø 170 - 650 mm.