Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Sandvik

Plaquita de cort: per al fresat d'acers aliats i sense alear

Fotografia de Plaquita de cort
La nova qualitat de metall dur GC4230 de Sandvik Coromant és molt versàtil i de gran rendiment, optimitzada per a fresat, de lleuger a pesat, d'acers aliats i sense alear.

Dissenyades per als actuals requeriments de mecanitzat, les plaquitas són igualment efectives tant amb com sense refrigerant i de mitjanes a altes velocitats. Amb propietats millorades que proporcionen una màxima resistència a tot tipus de desgastos, la GC4230 dóna garantia per incrementar les condicions de tall i el volum d'encenall arrencat, és un gran avanç en les operacions de fresat. El recobriment sense tensions ajuda a assegurar a aquesta nova qualitat la millora de la tenacitat de la línia del tall de cort més enllà de les qualitats Standard CVD per a un mecanitzat sense problemes en totes les aplicacions.

La plaquita GC4230 és una bona elecció per al fresat en general i, especialment, per a operacions de mecanitzat en esquadra, capaç d'aprofitar al màxim el potencial de mecanitzat i establir nous limitis a tots els conceptes CoroMill de Sandvik Coromant.