Hersan (J.J.E. Hernández, S.A.) - Equips per motllures

Weinig Powermat

Moldureras: ajust de màquina amb sistema de memòria

Fotografia de Moldureras
Gamma moldureras de la sèrie Powermat, des de la Powermat 400 per a sèries pequeñisimas fins a la Powermat 3000, la màquina de més potència.

Pot configurar-se la perifèria de la màquina: eines, sistemes de mesurament, dispositius d'ajuda per a l'ajust, afiladoras i automatitzacions. Tot d'una sola mà, tot de Weinig.

Amb el sistema PowerLock de Weinig el canvi dels capçals compactes i de fàcil maneig es realitza en pocs segons. Gràcies a les velocitats de gir de fins a 12.000 rpm, és possible treballar a una velocitat d'avanç dues vegades major que amb les màquines convencionals. El sistema PowerLock li permet duplicar el rendiment en metres lineals per dia, disminuir considerablement els costos unitaris i reduir els terminis de lliurament. Per al canvi d'eines n'hi ha prou amb prémer un botó, seguidament es posa la nova eina i es bloqueja prement un botó.

Mitjançant el sistema de memòria s'ajusta la màquina de forma convencional, memoritza les dades dels perfils, tornant-los a recuperar amb només prémer un botó. També és possible integrar les capotas i els eixos en el sistema.