Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Freses especials

Sandvik Coromant CoroMill 328

Maduixes per ranurado i roscat: proporcionen una millor elecció de mecanitzat

Fotografia de Maduixes per ranurado i roscat
Les plaquitas ofereixen als clients una gamma d'opcions de perfils més àmplia pel ranurado general i ranurado de circlips tant exterior com a interior, així com roscat interior del perfil complet.

La combinació de múltiples talls de tall per a una major productivitat amb talls aguts per generar ranures i rosques d'alta qualitat fa de CoroMill 328 l'eina clau per als tallers de mecanitzat que busquin abastar una àmplia gamma de capacitats amb una sola eina.

La qualitat de metall dur GC1025 de gra fi amb recobriment per PVD (TiAlN) de Sandvik Coromant està recomanada per a tots els grups de materials ISO gràcies a la seva bona resistència a la deformació tèrmica i desgast d'entalla, la qual cosa impulsa els resultats econòmics de la fabricació. A més, CoroMill 328 accepta plaquitas 2-8; cadascuna d'elles, assentada fermament en cavitats, disposa de tres talls de cort intercanviables per a un mecanitzat altament productiu i eficient quant al cost. Hi ha disponibles quatre portaeines, però solament una grandària de plaquita, amb el que es maximitza la facilitat d'ús per als operaris. Es poden aconseguir configuracions de muntatge pispo Weldon (B), en eix (Q) i amb mandrinado en ranura (S).